Vikram izlazi iz zatvora i vraća se nazad, zahvaljujući Vadahi

Indijske Serije

Simar (1669. ep.) 02.12.2016. – Vikram izlazi iz zatvora i vraća se nazad, zahvaljujući Vadahi!

By  | 

capture-20161204-204152Vikram izlazi iz zatvora i vraća se nazad, zahvaljujući Vadahi

Prevod: Jovan i Maya. Hvala. 😀
Epizoda počinje sa Premom koji silazi niz stepenice. On razmišlja o svemu,priseća se kako je Anđeli probala da se obesi. On je tužan.. Svi su u holu Bharadwaj kuće. Prem dolazi tu i pada na sofu /kauč. Piyush ga pridržava. Svi gledaju i zabrinuti su. Simar kaže: ,, Prem ji, kontroliši se. Piyushe, zovi Doktora brzo. ” Piyush se slaže. On uzima mobilni telefon, ali mu Prem stavi ruku na rame i zaustavlja ga: ,, Ne, ne. Dobro sam… Ali ne znam zašto moja Anđu… Ona je u ovakvom stanju zbog mene, a ja to sve gledam. ” Prem je ljut na sebe i udara rukama svoju glavu. Simar ga zaustavi: ,, Ne , Prem ji . Šta to radiš? To nije tvoja krivica. Molim te, ne radi ovo više. Sve što si ti radio bilo je za njeno / Anđelino dobro. Ona to ne može da shvati, jer je sada besna. Postupili smo dobro takođe jer smo poslali Vikrama u zatvor. ” Staramajka govori: ,, Anđeli je još nezrela.Ona ne zna da vlada emocijama. Ali ja sam sigurna da će kad-tad ona shvatiti šta smo mi sve učinili za nju. ” KB dolazi tu i govori im: ,, O wow, vi svi joj želite dobro..Pa zar niste videli njeno stanje? Ona je tužna, ona je polomljena /razbijena, oštećena … I zato je probala da se ubije. Moja lutka, oh…Prvi put je bila srećna u svom životu i vi ste joj to oduzeli. Ako je dugo zatvorena, ne znam ni šta će Anđeli da uradi sledeće. ”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site