Sasural Simar-Simar i Prem se pomire, kriju to od svih

Indijske Serije

Simar (1674. ep.) 07.12.2016. – Simar i Prem se pomire, kriju to od svih!

By  | 

capture-20161209-224933Sasural Simar-Simar i Prem se pomire, kriju to od svih

Prevod: Jovan i Anabela. Hvala. 😀
Epizoda počinje sa Premom koji govori Simar: ,, Molim te, oprosti mi ako možeš. Izvini.. Ja sam sve vreme donosio pogrešne odluke. Nisam te nikada slušao, nisam ti dozvoljavao da pričaš. I ja ni sam ne znam kada ću ti dati mesto koje ti zaslužuješ. Želim da sve vratim da bude kao pre… Ja sam upropastio Anđelin život, ja! Niko drugi, već ja sam! ” On se udara rukom po glavi. Simar mu govori da stane i zagrli ga.. Ona mu govori: ,, Ne krivi sebe. Ti si uradio najbolje što si mogao za nju. Mi se ne možemo vratiti u prošlost. Ali jedno možemo – mi možemo obećati jedno drugom da ćemo nakon danas napraviti/stvoriti mir u Anđelinom životu. Ona će da razume svoje odgovornosti. ” Prem je pita da li će mu ona (Simar) oprostiti. Simar ga pita da li će on njoj. Prem kaže: ,,DA”. U pozadini je pesma ,Tere Liye’ …. Oni (PREMAR) se zagrle. Prem pomazi Simarino lice. KB kuca na vrata. Simar i Prem brišu suze.
KB ulazi u sobu i kaže mu: ,,Prem, moj prijatelj radi u Vikramovoj firmi, te sam saznala da Vikram mora da plati neki porez za poresku upravu. ” Oni gledaju. Vikram je zabrinut za Tao ji. On je u svojoj firmi i gleda.. Prem ga zove. Vikram se javlja. Prem mu kaže da je čuo šta se desilo, on nastavi: ,, Nemoj da izgubiš svoju pribranost i mir, nemoj da govoriš ništa što bi iskoristili protiv tebe. Šta oni govore?” Vikram mu kaže: ,, Ja ne znam šta oni rade ..

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site