Simar -Anđeli krade nakit iz sefa kuće i prodaje ga

Indijske Serije

Simar (1690. ep.) 23.12.2016. – Anđeli krade nakit iz sefa kuće i prodaje ga!

By  | 

Simar -Anđeli krade nakit iz sefa kuće i prodaje ga
Prevod: Jovan i Maya. Hvala. 😀

Epizoda počinje sa Anđeli koja sedi na sofi u dnevnoj sobi u kući Agarwalovih. Ona vidi poruku od Atula, gde piše da mu što pre preda novac ili će poslati slike iz reklame njenoj porodici. Ona je napeta i šokirana. Tada se čuje zvono na vratima. Saroj prilazi vratima i otvara ih. To je poštar. Anđeli gleda. Saroj uzima kovertu / paket od poštara i zatvara vrata. Anđeli se misli: ,,Ako su to moje slike, gotova sam!” Ona pita Saroj da li je to za nju. Saroj otvara tu kovertu i kaže joj: ,,Ne, za mene je. Verovatno su to neki papiri za osiguranje…” Anđeli je uplašena: ,,Tai ji, objasniću.” Saroj je pita šta će da objasni. Gleda je ozbiljno i ljuto. Anđeli: ,,Ove slike…” Gleda ih. Saroj joj se nasmeši, govoreći: ,,Ovo su tvoje portfelj fotografije. Baš su lepe!” Anđeli se smeška.
Anđeli zove Atula i pita ga da li je to on hteo da je zastraši malo. On / Atul joj kaže: ,, Ovo nisu one prave slike. Daj mi novac sutra ili znaš već šta će biti… ”
Uveče, Anđeli je u krevetu i budi se. Ona ustaje i odlazi u sobu sa sefom. Anđeli dolazi u Sarojinu sobu i vidi Saroj i Tao ji-a kako spavaju u krevetu. Anđeli otvara ormarić u njihovoj sobi. Saroj se pomeri.Anđeli je napeta,zabrinuta i vidi je: ,, Ona ne može čak u miru ni da spava. ” Anđeli ukucava lozinku u sef ( 1 2 3 4 5 6 , prim. prevod ) i otvara ga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site