Vadahi i Piyush se vide, Anđeli ponovo optužuje Saroj

Indijske Serije

Simar (1691. ep.) 24.12.2016. – Vadahi i Piyush se vide, Anđeli ponovo optužuje Saroj!

By  | 

Vadahi i Piyush se vide, Anđeli ponovo optužuje Saroj
Prevod: Jovan. Hvala. 😀

Poslužavnik sa sokovima ispada iz Anđelinih ruku i pada na pod. Svi se okrenu i gledaju. U šoku su. Babu lal ugleda Anđeli i kaže da je ona ta devojka ( … koja je prodala porodičnu ogrlicu, prim. prevod ) . Svi gledaju i oni su zaprepašćeni. Vikram pita Anđeli da li je on / Babu lal u pravu. Ona gleda napeto i zabrinuto. Saroj: ,, Anđeli , pitali smo te nešto. Odgovori nam. ” Anđeli slaže, govori: ,, Pa ja čak ni ne poznajem ovog čoveka ( zlatara ). Nikad ga nisam videla. ” Babu lal joj kaže kako joj je on dao novac. Anđeli mu kaže: ,, Pa pokažite mi račun onda. Zar nemate račun? Dali ste mi 10 laka i nemate nikakav račun , ništa?! On ( Zlatar ) me optužuje. ” Babu lal joj kaže da je ne optužuje / okrivljuje. Anđeli mu kaže da umukne. Saroj joj govori: ,, Anđeli, on je stariji čovek. A mi ga dobro poznajemo , on ( Babu Lal ) je naš porodični zlatar. ” Anđeli govori: ,, A sada shvatam sve! Ovo je sve Tai ji-na ( Sarojina ) igra. Ona ga je pozvala da dođe ovde u kuću. A on samo prepričava njenu priču . Ona želi da pokaže kako sam ja loša. I samo Tai ji zna koja je lozinka / šifra sefa. Uspela bi u svom planu da ja nisam rekla NE za šifru. Nisam htela da saznam koja je lozinka sefa i postupila sam ispravno… A ona ( Saroj ) radi sve kako bi dokazala da ja grešim. Optužuje me kada su moji roditelji došli u posetu! Ovo nije nikakva slučajnost, već njen plan! Woow Tai ji , nastavljate da igrate ovu igru sa mnom! ”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site