Simar - 17.01.2014 - Meghna čita Simarino pismo!

Indijske Serije

Simar – 17.01.2014 – Meghna čita Simarino pismo!

By  | 

1555534_757271187634671_1042137484_n

Verma je pita zašto je drugi put danas tu. Simar smišlja izgovor. Ona odvodi Simar sa sobom. Simar kaže da je zaboravila da uzme Prasad, otići će po to. Simar ode i ugleda papir, ode i uzme ga. Čita ga, piše: “Počela sam da tražim vašu porodicu. Ne brinite se, naći ćemo ih. Ostavi odgovor na ovom papiru na ovom mestu.” Simar napiše: “Molim te, pomozi nam. Naša porodica je u nevolji. Uradi nešto da ih spaseš. Simar.” Ona ostavi poruku tu i ugleda Vermu tačno iza njenih leđa. Verma kaže da ju je čekala toliko dugo, šta radi. Kada Simar ode, Soniyin vozač uzima papir i poziva nekoga i kaže: “Dobar dan gospođo, zadatak je obavljen.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Roli se pita šta je Soniya rekla. Iznenada Meghna čita Simarino zadnje pismo. Simar i Roli idu u salon. Meghna je tu sa tim papirem u rukama. Ona izgleda veoma besno, kaže da ne voli varanje, rekla im je da se ne prave pametne, da li su mislile da neće znati da joj kopaju grob, pita da li izgleda kao budala, kaže da je bila sumnjičava kada je tražila da ide u hram, a bila je sumnjiva kada je 2 puta išla. Nastavlja da je kada je život njihove porodice u opasnosti, one se igraju igru pisama. Prem shvata št se dešava. Pari pita šta će se sada desiti. Meghna kaže da je kupila vozača da sazna šta se dešava između njih i Soniye. Kazna će ići njihovoj porodici, a one samo trebaju da urade 1 zadatak za sat vremena. Ako ne uspeju, svaki sat će po jedan član Bharadwaj porodice biti ubijen. Svi su uplašeni.

Gledaćete: Meghna daje papir Roli i Simar i kaže da moraju da otkriju šta je zadatak i da ga izvrše.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site