Simar - 17.03.2014. - Roli hvata Khushi!

Indijske Serije

Simar – 17.03.2014. – Roli hvata Khushi!

By  | 

Simar - 17.03.2014. - Roli hvata Khushi!

Simar – 17.03.2014. – Roli hvata Khushi!

Simar i Roli pokušavaju da provale vrata. Khushi se pita šta da radi. Vrata se otvaraju ali Roli i Simar je nemogu naći. Ona je pobegla s prozora. Khushi je dole. Ona kaže trebam otići u Sonia-ninu sobu. Simar kaže kako je khushi došla ovamo.? Roli kaže Sonia.. Simar kaže ona je bila sama u kući. Trebamo provjeriti da li je sve uredu. Khushi ulazi u sobu kroz prozor. Ona gleda u masku. U međuvremenu Simar dolaz i zove Sonia-u. Nemogu je pronaći. One su zabrinute. Simar je zove ali telefon je u sobi. khushi je uplašena kako da uđe unutra.
Khushi silazi dole i gasi svjetla. Roli kaže pusti me da uzmem svijeće. Simar gleda kroz prozor i kaže svaka kuća ima električnu energiju. Simar kaže pusti me da provjerim osigurače. Khushi ulazi u sobu i uzima masku. Ona kaže šta će se desiti ako me neko vidi. Ona ulazi u sobu i zaključava prozor. Ona silazi dole. Mrak je posvuda, i ona se sudara sa Roli. Roli ugleda nju i kaže Khushi. Ona je stisne za ruku i kaže danas te neću pustiti. Khushi je udari rukom i pobjegne. Roli trči za njom Roli kaže neću je pustiti da ode. Ona pali svijeću. Khushi kaže moram izaći odavde. Roli je traži posvuda. Ona sjedi ispod stola.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Iznenada sva su se svjetla upalila. Khushi krene da je napadne s nožem ali Simar je zove. Khsuhi ugleda prozor otvoren Simar kaže ja sam se saplela u mraku. Roli kaže vidjela sam khushi ona je u našoj kući. Simar pita jesi li dobro? Roli kaže mora da je pobjegla. Svi dolaze. Prem pita Simar da li je dobro? Sid pita gdje je khushi? Svi traže Sonia-u. Roli kaže khushi je pobjegla. i Sonia nije kući. Ne znam gdje je. Sonia dolazi s glavne kapije. Mata ji i ostali su zapanjeni kad su je vidjeli. Sankalp pita da li je dobro? Ona kaže da. Simar pita gdje si bila Sonia? Ona kaže nisam se osjećala dobro u kući. Mislila sam otići u restoran, ali nikog tamo nisam našla. Sid kaže trebamo biti pažljivi u vezi Khushi. Mausi ji kaže Khsuhi je iza svih incidenata. Sonia kaže šta mi možemo uraditi? Trebaju nam dokazi protiv nje. Prem kaže khsuhi nije jedna od onih koje će samo sjediti mirno. Mausi ji kaže da upravu si. Ona je bila svuda okolo. Roli se čudi zašto su Sona i Khushi u isto vrijeme tamo. Moram ih ubjediti. Sonia krije nešto od nas.

Roli kaže Simar ima nešto što spaja Sonia-u i Khushi. Ona uvijek pokušava da je spasi i skrene pažnju. Roli kaže iznijet ću istinu na vidjelo. Moramo se naći s njenim slugom. Ne znam kako je Rani povezana s ovim.

Khushi govori Sankal-u sve. On kaže naučit ću ovo Khsuhi. Ona kaže u Khusi-inom ton prestani Sankalp. Ona kaže ne mogu podneti ništa protiv i jedne žene. On kaže obećajem neću više ovo reći. Sad se odmori.

Gledatćete: Khushi je u Sonia-ninoj sobi, stavlja masku i pleše. Ona je izvan kontrole.

Epizodu prevela čitateljka Lejla. 🙂

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site