Verma hoće da bude Đuvalin doušnik!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar – 17.05.2014. – Verma hoće da bude Đuvalin doušnik!

By  | 
Shivangi Sharma - Bakti

Shivangi Sharma – Bakti

Prem kaže porodici da se svi plaše Đuvale i neće niko smeti da im se pridruži. Sudžata kaže da moraju uraditi nešto. Roli kaže da postoji jedna osoba koja na sve njih ima uticaj, a to je Verma. Mano odgovori da je to tačno, ona je povezana sa svima.

Verma je u Đuvalinoj kući. Vidi da je zove Simar, ali se ne javlja. Kaže Đuvali da se ne bi usudila da joj kontrira, prepisaće joj svoju kuću kad god poželi. Ima samo jednu malu molbu, a to je da se priključi njenoj (Đuvalinoj) stranci. Od malena je htela da se bavi politikom. Đuvala pristaje. Verma je uzbuđena i srećna. Odlazi. Đuvala se smeje. Kaže da joj je Verma potrebna kao doušnik.

Niko se od pozvanih ne pojavljuje. Mano ih grdi da su kukavice. Međutim, iznenada se pojavljuju žene sa Kinđal na čelu. Pitaju se gde je Verma. Žene kažu da su spremne da pomognu Baradvajevima. Roli im priča kakav je plan.

Šanti predlaže Anuragu i Đanvi da nakon takmičenja odu na medeni mesec. Bakti i tetki se to nimalo ne sviđa. Bakti kaže da je pročitala u magazinu da poznati Pandit ne savetuje da horoskopski znak u kom je Anurag ide na putovanja u naredna tri meseca. Anurag pita Bakti zar ona, kao obrazovana osoba, veruje u takve stvari. Tetka se ubaci da je to rekao poznati Pandit, ona prati njegov rad godinama i nikad nije pogrešio u prognozama. Anurag pita tetku zašto je tako tvrdoglava, gde bi bili kad bi svi verovali u horoskop. Đanvi ga prekida, kaže da tetka samo brine, nije tvrdoglava. Anurag i ona nigde neće ići dok ne dobiju njenu dozvolu. Anurag se napokon složi. Bakti i tetka se zadovoljno pogledaju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno