Verma hoće da bude Đuvalin doušnik!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar – 17.05.2014. – Verma hoće da bude Đuvalin doušnik!

By  | 
Falaq Naaz - Đanvi

Falaq Naaz – Đanvi

Sid i Prem predlažu da za ostvarenje svog plana angažuju dve glumice koje će se pretvarati da su dve sestre strankinje, poznate po tome što poseduju veliku građevinsku firmu.
Pari javljaju da će sledeće snimanje za emisiju, polufinale, ponovo biti kod Baradvajevih. Ona to kaže Staramajci koja se složi.

Sledećeg dana, počinje pripremanje za snimanje i Staramajka moli sve da budu dobri domaćini. Ona se pita gde su Simar i Roli. Sid govori da imaju nekog posla, rekle su da će doći pre nego što počne snimanje. On i Prem zovu sestre, ali ne mogu da ih dobiju. Svi se zabrinu.

Kuši je krenula kod Baradavajevih zbog takmičenja. Ugleda Vermu sa Birjuom. Pita se zašto je ona prijateljski nastrojena prema njemu. Prisluškuje ih i čuje kako Verma kaže da će mu javljati šta se dešava kod Baradvajevih i koji su im planovi. U šoku je. Odlučuje da kaže Roli i Simar šta je čula jer ako nešto pođe po zlu, opet će samo nju okriviti. Ona ugleda zabrinute Prema i Sida koji su krenuli da vide gde su im žene. Kuši im govori da one nisu nestale, samo održavaju audiciju za glumice. U podrumu su pa su nedostupne. Poslale su nju da bude na takmičenju. Sid i Prem odlaze. Kuši zove nekog i kaže da brzo dođu, obala je čista. Pita se kako će proći njen plan, smeje se.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno