Simar obećava Saroj da će uputiti Anđeli na pravi put i kune se u Boga!

Indijske Serije

Simar (1712. ep.) 16.01.2017. – Simar obećava Saroj da će uputiti Anđeli na pravi put i kune se u Boga!

By  | 

Simar obećava Saroj da će uputiti Anđeli na pravi put i kune se u Boga!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda počinje sa Saroj koja govori Simar: ,,Napravite Anđeli poput sebe, Simar ji. Ispunite te 4 odlike koje sam vam rekla.” Simar joj kaže: ,,Daću svoj maksimum.” Saroj: ,,Treba to da uradite u određenom vremenskom roku. Ove četiri jabuke ovde su moja porodica, a ova jedna trula je vaša ćerka. Pre nego što ova trula jabuka uništi ostalih četiri, morate dokazati to i pokazati vašu ćerku. One će ostati ovde. Ovo vam je rok, krajnji rok. Prihvatate?” Saroj uzima jabuku sa stola, stavlja četiri jabuke i jednu trulu jabuku ispred kućnom hrama. Ona gleda. Simar razmišlja i gleda u Prema i Staramajku. Oni misle i gledaju se međusobno. Saroj kaže: ,,Ja znam da vi to ne možete prihvatiti. Jer kao što je ova jabuka trula i ne može biti sveža opet, tako ni vaša ćerka Anđeli nikada ne može da nauči. Ostalo je na vama sada.” Saroj uzima jabuku i podiže je, ali baš tada joj Simar prilazi i uhvati je za ruku. One se gledaju. Simar izjavljuje: ,,Prihvatam to! Imam vere u Boga. Kunem se u Boga da ću uputiti svoju ćerku na pravi put. A vi ćete se ponositi njom i to je moja zakletva / obećanje.” Saroj odlazi odatle…
Prem pita Simar što ju je sprečila i prihvatila to. Simar odgovara: ,,Njihovo bi se venčanje završilo zauvek u suprotnom. Ako ništa drugo, makar imamo nadu sada.” Prem je pita šta će raditi. Simar kaže: ,,Ne znam, ali će nam Bog sigurno pokazati put. Ovo nam je poslednja šansa da spasimo Anđelin brak. Nebitno koliko je to teško.” Prem joj kaže: ,,Ali ne može se pobediti u već izgubljenoj borbi.” Simar kaže: ,,Žena možda može izgubiti, ali ne i majka.” Oni gledaju. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site