Simar (1732. ep.) 05.02.2017. – Saroj ne može da prihvati Anđeli kao svoju snaju i ima neki plan!

Indijske Serije

Simar (1732. ep.) 05.02.2017. – Saroj ne može da prihvati Anđeli kao svoju snaju i ima neki plan!

By  | 

Saroj mu kaže: ,,Vidi, ti si mislio da se ona promenila. Ona je sebična osoba i to će uvek biti – kažem ti ja. Nikad joj više neću dozvoliti da se približi Vikramu.”

Tao ji kaže: ,,Ovo nije dobro. Ona (Anđeli) pokušava da se promeni zaista..” Anđeli zove prodavca i kaže mu da dolazi uskoro zbog stana. On joj kaže: ,,Okej, čekam.” Anđeli ide ka agentu za nekretnine. Ona usput iz kola vidi siromašnu porodicu na putu. Žena brine o svom mužu. Ona se seća momenata provedenih sa Vikramom. Ona ide nazad ka kući. Saroj zove trgovca/prodavca nekretninama i pita ga zar nije Anđeli došla dosad. Ona mu kaže da zove Anđeli i pita je gde je. Oni završe razgovor i Saroj odlazi da potraži Simar. Ona je vidi. Simar govori Piyushu: ,,Molim te, popričaj sa Roshni. Ona je veoma napeta i tužna.” On odlazi. Simar pita gde je Anđeli, treba da priča sa njom. Saroj je pita da li traži Anđeli. Ona joj kaže da je Anđeli krenula ka terasi. Simar odlazi. Saroj kaže: ,,Danas će svi videti koliko je Anđeli sebična i mi ćemo je se konačno otarasiti.” Simar kaže: ,,Ona (Anđeli) nije na terasi.” Saroj joj kaže da proveri onda u Sanjeevoj sobi. Saroj zove prodavca i kaže mu nešto. On kaže: ,,Da.” Prodavac stanova kaže Anđeli: ,,Samo potpiši papire i imaćeš ovaj stan.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


– Najava za sledeću epizodu – Saroj kaže: ,,Rekla sam vam da se ona nikada neće promeniti. Ona je otišla kod trgovca stanovima da kupi stan od para koje su bile namenjene za Sanjeevo lečenje. Simar joj kaže: ,,Pustite je da priča.” Anđeli plače.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site