Simar (1733. ep.) 06.02.2017. – Saroj pokazuje Vikramu i ostalima video u kome je Anđeli zalepila flaster na Sanjeeva usta!

Indijske Serije

Simar (1733. ep.) 06.02.2017. – Saroj pokazuje Vikramu i ostalima video u kome je Anđeli zalepila flaster na Sanjeeva usta!

By  | 

Saroj pokazuje Vikramu i ostalima video u kome je Anđeli zalepila flaster na Sanjeeva usta!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda kreće sa Piyushem koji ulazi u sobu, Roshni je tu. Piyush gleda u nju, on zatvara vrata. Roshni je napeta. Piyush joj govori: ,,Mama (Simar) me je pitala da popričam sa tobom. Ona je mislila da si zabrinuta. Mene ne zanima da li se osećaš dobro ili loše, samo reci mami da si dobro.” Roshni mu kaže: ,,Molim te…” Piyush joj govori ljutito: ,,Ne pravi ovu dramu opet! I reci svojoj majci (Riti) da više ne vređa moju majku nikada ovako kao danas, ćutao sam ovog puta ali sledeći put neću trpeti ovako nešto!” On joj pokazuje ogrlicu u kojoj se nalaze slike njega i Vadahi. On je pita: ,,Imaš problem sa ovom ogrlicom, jel’ tako? Ne sviđa ti se?” On stavlja ogrlicu iznad rama ogledala u sobi i kaže joj: ,,Ova ogrlica će te uvek podsećati svakodnevno da nemaš nikakve vrednosti u mom životu. Gledaćeš ovu ogrlicu kako stoji ovde svakog dana!” Roshni gleda u ogrlicu i tužna je.
Simar dolazi u Anđelinu sobu i vidi da ona nije tu, pita: ,,Nije ni ovde? Pa gde je otišla onda?” Saroj dolazi tu i kaže joj: ,,Anđeli je napustila kuću i rekla da će se vratiti za koji sat. Izvinite, Simar ji, što vam nisam rekla.” Simar je pita: ,,Da li je rekla gde ide?” Saroj kaže: ,,Ne, nije.” Simar uzima svoj mobilni telefon da je zove, Saroj misli: ,,Bože, nadam se da se Anđeli neće javiti Simar na telefon. To ne bi bilo dobro onda.” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site