Simar (1734. ep.) 07.02.2017. – Vikram snažno ošamari Anđeli, Tao ji sazna da je Saroj angažovala krađu Anđelinog novca!

Indijske Serije

Simar (1734. ep.) 07.02.2017. – Vikram snažno ošamari Anđeli, Tao ji sazna da je Saroj angažovala krađu Anđelinog novca!

By  | 

Vikram snažno ošamari Anđeli, Tao ji sazna da je Saroj angažovala krađu Anđelinog novca!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda počinje sa Saroj koja pokazuje Vikramu i svim drugim ukućanima video u kome Anđeli stavlja flaster na Sanjeeva usta. Svi su šokirani. Saroj kaže: ,,Gledajte ovo! Ovako se ona (Anđeli) ophodi sa Sanjeevom!” Anđeli plače: ,,Ne, Tai ji, ne…” Saroj joj govori: ,,Ovo je sve samo tvoj plan, ti se ne možeš nikada promeniti. Rešila sam da ti nikad ne dam da budeš uspešna!” Anđeli se okreće ka Vikramu i govori mu jecajući: ,,Taj video je veoma star, Vikrame. Uradila sam to ali davno. Kunem se u tebe da tako nešto nisam uradila nikada više.. Pitaj Papa ji-a – uvek sam brinula o njemu. Svake sekunde sam ga zasmejavala. ‘Čitala’ sam njegove treptaje očiju. Svake noći sam bila budna kako bih se brinula o njemu! Simar mi je rekla da samo istina može promeniti sve…” Vikram vikne: ,,Dosta više!” On je jako ošamari, Anđeli pada na pod. Prem vikne: ,,Vikrame…” Staramajka kaže: ,,Vikrame, ne..” Svi su zapanjeni. Saroj se zločesto smeška i gleda. Vikram govori Anđeli: ,,Dosta mi je više tih tvojih laži. Umoran sam od toga! Tai ji je bila u pravu u vezi sa tobom – ti se ne možeš nikada promeniti. Nikada! Ako ne možeš biti njena snaja ne možeš biti ni moja žena nikad!” Staramajka mu kaže: ,,Vikrame, ne govori ovo…” Vikram odlazi odatle. Prem kaže Tao ji-u: ,,Molim te, ovo što se sve desilo…” On odlazi takođe. Simar grli Anđeli. Ona/Anđeli neutešno plače. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site