Simar (1735. ep.) 08.02.2017. – Anđeli govori Vikramu da je Saroj organizovala napad na nju, ona i Vikram se pomire!

Indijske Serije

Simar (1735. ep.) 08.02.2017. – Anđeli govori Vikramu da je Saroj organizovala napad na nju, ona i Vikram se pomire!

By  | 

Anđeli govori Vikramu da je Saroj organizovala napad na nju, ona i Vikram se pomire!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda kreće sa Piyushem koji se spotakne u sobi. Roshni ga pita da li je dobro. On joj kaže da se drži podalje od njega. Roshni: ,,Koliko ćeš me još dugo tako izbegavati? Ja sam ti prijateljica.” On joj govori: ,,Ti si mi bila prijateljica, ali ne više. Ko zna šta ćeš ponovo iskoristiti da bi stigla do svojih ciljeva.” On legne na kauč i spava.
Sledećeg jutra, Saroj kaže: ,,Tao ji, radim sve ovo za Vikrama.” Vikram dolazi niz stepenice sa koferom. Svi ukućani stoje zajedno u holu Bharadwaj kuće i drže se za ruke jedan pored drugog ispred kapije kuće. Staramajka sklapa ruke i kaže im: ,,Ne možemo vam dopustiti da odete. Molim vas da date ovom venčanju još jednu šansu.” Vikram im govori: ,,Samo malo. Ja sam vam puno zahvalan na svim vašim uslugama za mene i nas. Molim vas da mi oprostite ali ja ne mogu prihvatiti Anđeli. Svaka veza je bazirana na poverenju i ona je slomila to. Dosta mi je bilo. Ne mogu joj verovati.” Svi gledaju. Anđeli dolazi: ,,Možeš li mi dati još samo pet minuta tvog života? Samo pet minuta? Preklinjem te. Treba mi samo tvojih pet minuta i pet minuta tvoje porodice. Ne pitam te da promeniš svoju odluku ili da mi daš drugu šansu.” Staramajka pita Anđeli šta je to. Anđeli joj kaže: ,,Ne mogu to reći pred svima vama.” Saroj kaže: ,,Nema šta više da se kaže. Sve je već rečeno.” Tao ji kaže: ,,Ja želim da je poslušam i čujem šta ima da nam kaže.” Vikram konačno progovori: ,,Okej, imaš pet minuta da nam kažeš šta hoćeš.” Porodica Agarwalovih i Anđeli odlaze u sobu. Pari pita Umu: ,,Šta misliš, šta će ona reći?” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site