Simar (1736. ep.) 09.02.2017. – Vikram se sa svojom porodicom i Anđeli vraća u njihovu staru kuću!

Indijske Serije

Simar (1736. ep.) 09.02.2017. – Vikram se sa svojom porodicom i Anđeli vraća u njihovu staru kuću!

By  | 

Vikram se sa svojom porodicom i Anđeli vraća u njihovu staru kuću!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda kreće sa Anđeli koja se moli u hramu u Bharadwaj kući. Ona govori: ,,Želim da živim sa svojim mužem. Sa ljubavlju. Bože, daj mi snage. Pobedila sam i dobila svoju ljubav ali još jedna borba nije gotova. Tai ji me je prevarila i kovala zaveru protiv mene s namerom da me odvoji od mog muža. Sve sam radila iz srca. A šta sam zauzvrat dobila? Mržnju. Ona je probala da me ubije. Nakon svega Tai ji me nije još prihvatila. Ne želim više da se menjam. Ona misli da je pobedila. Vidi sada šta ću raditi sa tobom, Saroj..” Vikram kaže: ,,Anđeli…” Ona se okreće i vidi ga. Anđeli je šokirana i napeta. Vikram kaže: ,,Toliko se toga ispodešavalo pa nisam stigao ni da ti se izvinim. Sve si to uradila za mene i ja sam sumnjao u tebe. Izvini, Anđeli, žao mi je..” Anđeli mu kaže: ,,Ne govori to. Neću ti davati drugu šansu da se žališ.” Vikram joj kaže da i on obećava isto. On joj stavlja mangalsutru opet. Oni se gledaju i nasmejani su.
Simar vidi Anđeli da se pakuje. Anđeli joj kaže da uđe. Simar je pita da li je završila sa pakovanjem stvari. Anđeli joj govori: ,,Skoro… Nikad nisam mislila da ću ti ovo kazati, ali.. hvala ti.” Simar je zagrli i emotivna je, ona plače. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site