Simar Ka- Piyush trči za Vadahi ali ne uspeva da je stigne

Indijske Serije

Simar (1739. ep.) 12.02.2017. – Piyush trči za Vadahi ali ne uspeva da je stigne!

By  | 

Simar Ka- Piyush trči za Vadahi ali ne uspeva da je stigne
Roshni je u sobi i pita se gde je Piyush otišao. Ona misli da ju je on ostavio ovde samu. Roshni zove recepciju i pita da li je on tu. Oni kažu da on nije tu. Tada, Piyush ulazi unutra. Roshni: ,,Gde si išao? Bila sam jako uplašena.” On joj daje vodu i govori: ,,Bio sam tu. Opusti se i nemoj plakati. Sve je okej.”
Roshni daje Piyushu poklon i kaže mu: ,,Kupila sam ti nešto. Otvori.” Roshni otvara poklon i kaže mu: ,,Znam da voliš komedije.” Poklon je neka komična knjiga. Piyush joj se zahvaljuje i pita da li će jesti u restoranu ili ovde. Ona kaže da će jesti ovde. Piyush je pita: ,,Ješćeš sendvič sa sirom?” Roshni se nasmeši: ,,Da. Nisi zaboravio..” Piyush naručuje hranu.
Kod Agarwalovih – Vkram kaže: ,,Tai ji ( to se može prevoditi i kao tetka, jer je Saroj Vikramova tetka ali ću ipak prevoditi kao i dosad – Tai ji, prim. prevod ) …” Saroj ga pita što je u kući kada treba da bude sada na poslu. Vikram joj kaže da su mu potrebni ključevi. Anđeli dolazi i kaže mu da ne brine.
Roshni i Piyush ručaju. On misli: ,,Da li je zaista Vadahi negde u mojoj blizini?” Roshni kaže: ,,Sendviči su veoma ukusni. Voliš ovo cveće, zar ne? Staviću u vazu.” Ona vidi karticu. Roshni: ,,Mislim da je to pozivnica za Dan zaljubljenih. Hoćemo li ići?” On kaže: ,,Ja ne bih, ti možeš ako želiš.” Ona: ,,Ali šta ću raditi ja sama tamo? Neću onda ni ja ići.” Piyush vidi karticu i shvati da je to Vadahinin rukopis. Piyush se predomisli i kaže Roshni: ,,Ićićemo na tu zabavu. Spremi se.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 (Nastavak na sled. strani)

Veliki pozdrav svima od vaše nove moderatorke i prevoditeljke Maye. Nadam se da ćete uživati u mojim prevodima. Verujem da ćemo se lepo družiti kao i što smo dosad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site