Simar -Anđeli naručuje hranu, Saroj pronalazi račun

Indijske Serije

Simar (1749. ep.) 22.02.2017. – Anđeli naručuje hranu, Saroj pronalazi račun!

By  | 

Simar -Anđeli naručuje hranu, Saroj pronalazi račun

Simar govori Piyushu: ” Znaš kako se ovakve veze nazivaju? Da li je to ljubav? Želiš da ljudi oklevetaju Vadahi? Zašto radiš ovo sve?”
Piyush veli da nije uradio ništa pogrešno. Simar govori: ” Ono što ti radiš je grijeh. Svi smo zarinuti za Vadahi. Ovo će jedino uništiti njen život.” Piyush veli da je izgubio ljubav jednom, ne želi ponovo, briga ga za njeno društvo. Ode.
Simar govori Premu i Staramajci sve. Pita Prema da popriča sa njim, zna da nije zadovoljan sa Roshni, ali ni Piyush ne može raditi to sve. Mora pričati sa njim. Prem je uvjerava da hoće. Simar se nada da će shvatiti. Staramajka ga pita da priča polako, s ljubavlju moraju ovo rješiti.
Prema zaustavi Piyush i pita ga da li ide da vidi Vadahi. On negira. Simar govori Piyushu da Prem zna svew. Piyush veli da onda nema razloga da krije, ide da vidi Vadahi i nema ništa sramotno u tome. Prem ga pita da li on zna da to može oklevetati porodicu. Piyush se krene pobuniti, Prem ga pita da pita Vadahi da napusti tu kuću.Piyush govori da je Vadahi njegova odgovornost, obećao joj je sve i neće prekršiti to. Simar pita šta je sa obećanjem koje je dao Roshni. Piyush govori da njoj nije ništa obećao. SImar veli da je oženio i to je obećanje. Mora prihvatiti činjenicu da mu je ona žena. Prem ga pita da se brine o njihovom porodičnom imenu. Piyush govor ako je zbog toga ime kuće u nevolji, spreman je da napusti kuću. Doda da je spreman i da se odrekne prezimena. Svakako je sve ove godine živio bez oca.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site