Roshni prihvata Vaidehin izazov da stavi Piyushu boju za Holi

Indijske Serije

Simar (1762. ep.) 07.03.2017. – Roshni prihvata Vaidehin izazov da stavi Piyushu boju za Holi!

By  | 

 Roshni prihvata Vaidehin izazov da stavi Piyushu boju za Holi

Roshni veli da je išla da provjeri dekoracije i onesvijestila se. Rita je pita da li je sigurna. Ona potvrdi. Staramajka se zahvali Bogu što je dobro. Sreća pa je Piyush vidio i spasio. Roshni se zahvali Piyushu.
Kasnije, Roshni dolazi do Piyusha i pita ga da joj dopusti da mu zavije ruku. On veli da je u redu. No ona govori da je on njoj spasio život, najmanje što može učiniti je to. On ispruži ruku. Roshni mu je sredi tj. zavije. Veli da je spasio od smrti, to dokazuje da joj brine za nju kao prije. Piyush ode. Roshni govori da nema veze šta god pokuš Vaidehi, pokušaji su joj izgorili u onoj vatri.

Vaidehi je nazove i veli da ima dobru sudbinu. Roshni kaže da još nikome nije rekla. Vaidehi pita ko će joj vjerovati bez dokaza. Roshni veli da je muž spasio. Vaidehi govori da bi on spasio i životinju.
Ako je zaista ponosna na sebe, neka pokuša staviti boju na njegovo lice sutra, ona (Vaidehi) će biti ta koja će igrati Holi sa njim. Roshni prihvata izazov. Ona (Vaidehi) čak neće ni igrati Holi sa njim.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!