Simar- Vikram, Tao ji i Saroj pristaju na Anđeline uslove

Indijske Serije

Simar (1775. ep.) 20.03.2017. – Vikram, Tao ji i Saroj pristaju na Anđeline uslove!

By  | 

Pita Roshni da nazove kući i vidi kako je Staramajka. Roshni zove i veli da je dobro.
Anđeli crta liniju u kući. Vikram je zaustavi, neće podijeliti kuhinju. Saroj ga pita da pusti, kada je već sve podijeljeno, zašto ne i kuhinja. Anđeli nacrta i u kuhinji. Kaže da će od sada oni živjeti sa jedne strane, a oni sa druge. Saroj veli da ona (Saroj) ima nešto važno sa njihove strane i to ne može podijeliti. Hram. Boga. Uzme idol. Vikram je pita da on ponese. Ona veli da ne treba, njene slabe ruke treba da nauče da rade. Odnese idol na svoju stranu.
Saroj govori da ih je Anđeli rastavila od Vikrama. Ali Sanjev je Vikramov otac, ona (Anđeli) želi i njega da odvoji od Vikrama.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Vikram se složi. Tao ji govori da će imati probleme. Anđeli negira, nema problema, oni (Anđeli i Vikram) će se brinuti o ocu. Vikram dovodi Sanjeva na svoju stranu. Tao ji veli da su bar pod istim krovom, mogu vidjeti jedni druge.
Najava: Roshnin telefon zvoni. Ona ne čuje. Izađe, to je Kuši. Ona udari Roshni autom. Simar se vraća. Anđeli donosi papire za podjelu kuće. Pita sve da potpišu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site