Kušin plan funkcioniše i Vaidehi ima zavezanu rakhi na ruci

Indijske Serije

Simar (1776. ep.) 21.03.2017. – Kušin plan funkcioniše i Vaidehi ima zavezanu”rakha” na ruci!

By  | 

Kušin plan funkcioniše i Vaidehi ima zavezanu rakhi na ruci

KB pita Vaidehi da li uživa nervirajući ih. Vaidehi veli da će uništiti tu kuću. Treba sutra da ima “rakhu” na ruci. KB govori da ima ideju. Vaidhi je pita odakle joj takvi planovi. Piyush ulazi i pita o kakvim planovima pita. Ona veli o planu podataka, to je bio telekom. Govori mu da i on treba ići sa ostalima. On je pita da pusti. Ona veli da se loše osjeća jer on nije sa porodicom u ovoj nevolji, ona će biti ispred hrama, a on neka uđe. On ne zna zašto oni ne vide koliko je ona dobra. Pođu.
Roshni dobija poziv u hramu. Izađe ispred. KB je zvala. KB vozi prema njoj i krene je udariti autom. Roshni vrisne. Svi se okrenu, ali neko je spasio Roshni. To je Vaidehi. Simar zagrli Roshni i pita je da li je dobro. Piyush je pita da ustane, da li je dobro. Ona potvrdi, boli samo malo. On stavi svoju maramicu na njenu ranu. Veli da će biti dobro. Vaidehi govori da je sveštenik bio u pravu, svi su u nevolji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Veli da će se ona suočiti sama jer ne nosi “raksha” sutra. “Raksha” je spasila Roshni, ali je ona (Vaidehi) povrijeđena. Piyush ih pita da li su vidjeli, Roshni želi da izbaci Vaidehi, a Vaidehi je rizikovala život da je spasi. Simar veli da su zahvalni. Piyush kaže da će Vaidehi sada odmah imati “raksha” na ruci. Simar se krene buniti, ali on kaže da neće slušati nikoga, čak ni nju. Uvede Vaidehi u hram.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site