Kušin plan funkcioniše i Vaidehi ima zavezanu rakhi na ruci

Indijske Serije

Simar (1776. ep.) 21.03.2017. – Kušin plan funkcioniše i Vaidehi ima zavezanu”rakha” na ruci!

By  | 

Simar odgovori da kada djeca pogriješe, roditelji moraju da se izvine. Poslala je tu da se ujedini sa svima, a ona je ovo uradila…Pogriješila je. Anđeli se ne može promijeniti. Anđeli je pita da prestane, sve je uradila kako je ona učila, sve je uradila da se promijeni i sve je dobro radila. Ali Saroj je mislila da je to njena slabost. Šta je mogla da uradi? Šta je dobila? Samo mržnju. Saroj je ne može vidjeti srećnu, uništila je sve. Svakog trenutka je smišljala zavjeru, tolerisala je sve zbog Vikrama, ali od dana kada je pokušala da je rastavi od Vikrama…morala je da se zaštiti. Jer je upravo ona, Simar učila da ne podnosi pogrešno i loše. Prije nego što je Saroj povukla liniju između nje i Vikrama, ona je povukla ovu liniju. Ta žena (Saroj) zaslužuje ovo. Simar govori da je to njena svekrva. Anđeli govori da je to njena lična stvar, neka se ne miješa, nije Simarina kuća, već njena, odlučila je ovo zbog svog života. Neka pita Tao ji-a zašto se pristao na njenu odluku. Simar veli da on to radi radi njene i Vikramove sreće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Anđeli je zamoli da ode i sredi svoju porodicu. Moli je da ode. Tao ji govori da Anđeli možda ispravno govori. Neka distanca čini da srca omekšaju. Simar govori da zna taj bol života odvojenog od porodice, on je tako dobar da pokušava da opravda Anđelinu odluku, izvinjava se u Anđelino ime. Vikram je zamoli da se ne izvinjava, nije njena krivica. Njena (Anđelina) savjest je mrtva, niko to ne može promijeniti. SImar ode.
Najava: Saroj dolazi u Vikramovu sobu. Govori da je ništa neće spriječiti da ga vidi. Zna da nije jeo ništa. Nahrani ga. Anđeli dolazi kući sa džogiranja. Saroj govori da će Anđeli da se naljuti ako je vidi tu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site