Prem je živ, Saroj posjeti Vikrama, Anđeli je ugleda

Indijske Serije

Simar (1777. ep.) 22.03.2017. – Prem je živ, Saroj prelazi granicu, Anđeli je ugleda!

By  | 

 Prem je živ, Saroj posjeti Vikrama, Anđeli je ugleda?

Simar govori: ” Sa jedne strane je Anđeli, sa druge Piyush. Prem je nestao. Ne znam šta da radim.” Plače. Staramajka govori da je Bog uz njih, neka ne brine, sve će biti u redu.
Policija dolazi, govori da su forenzički izvještaji stigli. Simar čita i šokirana je. Svi je pitaju šta piše. Ona pije vode. Staramajka je pita da im kaže. Simar veli da tijelo nije Premovo. Svima lakne. Simar nastavi da je znala da je Prem neće ostaviti samu na ovom svijetu. Sankalp kaže da je njeno povjerenje pobjedilo. Staramajka veli da istina i strpljenje pobjeđuju. Inspektor govori da izgleda da on ne želi da se pojavi.
Anđeli govori Vikramu da je spremilo njegovo omiljeno jelo danas. Saroj služi Tao ji-a. Vikram se prisjeti da je ne može vidjeti. Anđeli ga pita da se fokusira na njihovu vezu, zar mu se ne sviđa jelo. On jede. Anđeli isto jede i kaže da je jako bezukusno, neka ne jede. On veli da on jede ovo i sve ostalo radi zbog nje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Anđeli govori da je to napravila jer je njegovo omiljeno. Vikram kaže da je ljubav ta koja čini hranu dobrom. Saroj je pravila to drugačije. Ode.
Anđeli pita Raju-a da baci hranu životnji. Saroj veli da ni psi to neće jesti. Anđeli je pita da gleda svoja posla. Ode. Saroj kaže da je ne može rastaviti od sina.
Premov telefon je i dalje isključen. Pari veli da se on krije od svijeta. Uma se složi, ali zašto se krije od njih, porodica su. Simar dobije poziv od inspektora. On govori da su našli čovjeka koji je vidio Prema u Laknovu. Šalju tim tamo.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site