Simar (1782. ep.) 27.03.2017. – Pijuš i Vedehi napuste kuću, Vikram pređe granicu!

Indijske Serije

Simar (1782. ep.) 27.03.2017. – Pijuš i Vedehi napuste kuću, Vikram pređe granicu!

By  | 

Pijuš i Vedehi napuste kuću, Vikram pređe granicu!

Rošni se skloni sa Pijuševog puta. On odlazi sa Vedehi. Simar mu kaže da sačeka trenutak. Ona mu kaže da mora da navikne svoje srce da razume veze. Sebičnost ga tera da vidi pogrešan put. Ona je napustila ovu kuću i trebalo joj je 20 godina da ga vrati tu. Život ne daje svima drugu priliku, čak ni posle toliko godina. Pijuš joj kaže da je u pravu, život im ne daje drugu priliku da isprave svoje greškde, zato on želi da popravi svoju grešku što je odbio Vedehi i da ispravi to. Svi su zapanjeni. Pijuš uzme Vedehi za ruku i ode. Rošni izađe napolje.
Vedehi se obrati Rošni: “Šta si mislila, da ćeš dati Pijušu dokaz protiv mene i da ćeš mi ga oduzeti? To je bila dobra ideja. Nakon što se snimanje završi, čuje se zvučni signal. Rekla sam Pijušu da ode po moju haljinu pre nego što se radnja zatvori. Onda sam zaustavila tu aplikaciju, pa si ti (Rošni) izgubila snimak. Teta Simar, rekla sam Vam da će Pijuš otići od svih vas. Vas dve ste izgubile, a ja sam pobedila.”
Vedehi sedne u auto i kaže Pijušu da krenu. Pijuš kaže da ne može tako otići, on izađe iz auta i dotakne Simarina stopala. Ona se povuče. Pijuš se vrati u auto i oni odu. Simar je u suzama.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Staramajka sedne plačući pitajući se ko je to uradio njenoj porodici. I Simar sedne plačući. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site