Roli šamara čoveka koji je zadužen za lepljenje plakata!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar – 18.04.2014. – Roli šamara čoveka koji je zadužen za lepljenje plakata!

By  | 

capture-20140425-191840

Simar – 18.04.2014. – Roli šamara čoveka koji je zadužen za lepljenje plakata!

U toku je kitty zabava. Simar i Roli posmatraju sve iza zavese. Kuši kaže Vermi da ju je Mano izdala/izneverila, zato je zabava morala da se održi kod nje, sav teret je na njoj (Vermi). Verma joj kaze da ne brine, komšije pomažu jedni drugima. Ona (Verma) razmišlja kako ona (Verma) ima najviše koristi od toga, jer novac pripada onome ko održava zabavu.

Mano komentariše kako se ovde priča samo o hrani i modi, ništa vredno ne pričaju. Roli joj kaže da se opusti, one (Roli i Simar) posmatraju Kuši. Kuši meša nešto u piće i planira da ga da Mano. Simar i Roli vide to. Roli javlja Mano to (imaju slušalice u ušima i mikrofon). Kuši daje Mano piće. Mano kaže da je mnogo žedna, a potom uzima čašu i kaže da je vruće (piće). Kuši kaže da će joj doneti led. Kada ona ode, Mano zameni i uzme drugu čašu. Roli i Simar su srećne. Kuši dođe sa ledom i sipa ga u piće Mano. Mano popije gutljaj. Kuši je srećna. Ona ode. Pita se zašto se ništa ne dešava Mano. Ona uzima čašu u koju je sipala nešto i krene da pije. Roli i Simar primete to. Simar kaže da ne zna šta je pomešala u to, ona je trudna. Roli obavesti Mano o tome i kaže joj da zaustavi Kuši. Ali kad je Mano stigla, Kuši je već ispila sve.

Jhanvi i Anurag se spremaju da idu. Bhagti donosi spakovan ručak za njih dvoje. Anurag kaže da ona (Bhagti) voli da svi jedu njena jela, čak je donosila njena jela za njega u školu. Jhanvi izgleda odsutno. Anurag je pita šta je bilo. Jhanvi kaže da mnogo pokušava, a čak ne može ni lepo da skuva za njega. Bhagti kaže da je to normalno, treba vremena da se nauči. Kaže joj da se nasmeši za Anuraga. Jhanvi se nasmeši i njih dvoje odu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno