Simar - 18.07.2014. - Kartik je zatvorio devojku u orman!

Indijske Serije

Simar – 18.07.2014. – Kartik je zatvorio devojku u orman!

By  | 

10543815_476436502459908_1140747065_n

Simar – 18.07.2014. – Kartik je zatvorio devojku u orman!

Prevela: čitateljka Anesa

Roli i Aditi ulaze u kuću i vide Kartika i devojku bez svesti na podu. Vide i kutiju na stolu. Roli otvara kutiju i zgrožena je sa onim što vidi unutra. Ona napravi korak unazad. Aditi je pita: „Šta se dogodilo? Šta je u kutiji?” Roli joj odgovori da je u kutiji ljudski bubreg. Šokirane su. Roli kaže da je Kartik verovatno prodavao bubreg ovoj devojci. Aditi kaže: „Naš plan nije uspio, šta ćemo sad? Hajmo odavde!“ Roli kaže: „Reci mi šta se dogodilo?“ Ona kaže da je Kartik čekao devojku, ona je došla, on je prosuo piće na njenu haljinu. Ona je otišla u tolaet da to očisti. Kartiku ju je pratio. Devojka je izašla iz sobe vrištući. Kartik ju je pokušao je napadne (pretpostavljam u smislu da je zlostavlja), zatim ju je ošamario, a ona je pala u nesvest. Onda se Kartik onesvestio, takođe… Njih dve uzimaju kutiju, te joj Aditi kaže: „Idemo odavde!“

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kuši pita Surbi da li ju je to Prem zvao, pita kako je Anđeli. Surbi kaže da joj je Prem rekao da Anđeli nije spavala celu noć i da joj Roli mnogo nedostaje. Kuši kaže da odu do Roli, da je pitaju kako je i kažu joj za Anđeli. Njih dve krenu ka Rolinoj sobi. Kuši je uzbuđena što će Surbi saznati da Roli nije u svojoj sobi. One kucaju na vrata Roline sobe i ona (Roli) otvara. Kuši je ljuta jer je Roli u sobi.

Surbi kaže Roli: „Mnogo nedostaješ Anđeli, Prem te je zvao, ali te nije mogao dobiti. Anđeli nije spavala celu noć.“ Roli u sebi kaže da je u svemu ovome zaboravila nazvati Anđeli. Ona zove Prema, ali on ne odgovara na poziv. Kuši u sebi kaže da ne može pitati Roli ni gde je bila. Njih dve odlaze. Simar pita Roli šta se desilo tamo, ko je vrištao. Roli joj kaže da kada su ona i Aditi ušle Kartik i devojka su bili u nesvesti, takođe joj kaže da su uzele kutiju i da ne može da veruje kako se igraju sa životima nevinih ljudi…

Vikrant dolazi tamo i pita Simar šta radi tu i koga je zvala u to doba. Ona mu odgovori da je zvala Kartika da ga pita zašto još uvek nije došao. On joj kaže da je mogla koristiti njegov telefon. Simar kaže da ne voli da ga pita za sve. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site