Simar (1852. ep.) 06.06.2017. – Simar i Sanđu kriju nešto od ostatka porodice, misterioznom momku se Anđeli neobično mnogo sviđa!

Indijske Serije

Simar (1852. ep.) 06.06.2017. – Simar i Sanđu kriju nešto od ostatka porodice, misterioznom momku se Anđeli neobično mnogo sviđa!

By  | 

Simar i Sanđu kriju nešto od ostatka porodice, misterioznom momku se Anđeli neobično mnogo sviđa!

Prevod: Anabela. Hvala! 🙂

Isti momak nazove Anđeli. Ona kaže da će sada da spava. On joj veli da mu ne kaže “ćao”, njen glas je jako sladak, mogao bi da priča sa njom čitavu noć. Anđeli kaže da joj se spava i prekine poziv. Momak je nazove opet i govori da želi da je upozna još više. Ona govori da ne želi da priča sa njim. Sledećeg jutra, Roshni kaže Ananiyi da će ona da ponese nešto. Ananiya odbije, sama će, ona (Roshni) će ionako u kancelariju. Simar kasnije pita Roshni zašto je Ananiya bila tako gruba, da li je sve u redu? Roshni potvrdi i predloži da sad doručkuju. Ananiya ukućanima servira čaj. Simar je pita šta je to, deluje zamišljeno, neka nikada ne krije svoje suze. Ananiya govori da joj se ne dopada to, sve je njena odgovornost, ne zna kako da se nosi sa tim i kome se šta sviđa. Simar veli da ne brine, podseća je na sebe iz starijih dana, od danas će da joj pomogne i nauči je svemu. Ananiya je zagrli.
Anđeli se probudi i ugleda poruku od istog momka od sinoć. On kaže da čeka ispred kuće. Anđeli pogleda kroz prozor: “Šta, zaista je došao?! Šta ću sad da radim?” Simar pomaže Ananiyi oko paratha, zajedno kuvaju. Kuši ih posmatra, i prokomentariše da to nije dobro, mora da obavesti Pari. Sanđu dođe i ponudi se da im pomogne. Simar u sebi pomisli da će se Sanđu osećati bolje ako je zauzeta. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site