Simar (1861. ep.) 15.06.2017. – Vikram provede svoju prvu bračnu noć kraj Anđeli, ostavivši Tanvi samu!

Indijske Serije

Simar (1861. ep.) 15.06.2017. – Vikram provede svoju prvu bračnu noć kraj Anđeli, ostavivši Tanvi samu!

By  | 

Vikram provede svoju prvu bračnu noć kraj Anđeli, ostavivši Tanvi samu!

Prevod: Anabela. Hvala! 🙂

Vikram uhvati Andjeli za ruku i sedne kraj nje. Saroj udje unutra i govori da je njegova bracna noc, trebao bi da bude sa svojom zenom. Vikram govori da Andjeli nije dobro. Saroj veli da ona nije u tom stanju zbog njega, a kada ga je ostavila samog, Tanvi je bila tu za njega. Danas je njegova zena, i zasluzuje ljubav i postovanje takodje. Andjeli njega uhvati za ruku, Saroj odlazi. Vikram mazi Andjeli po licu. On dodje u sobu gde je Tanvi. Ona kaze da je pitala Tai ji da ga ne salje tu u sobu, zna da je ovo jako tezak period za njega. Neka ne krivi sebe, nije njegova greska. Vikram kaze da jeste i izvini joj se. Tanvi pita zasto. On odgovori da zato sto ne zna sta je pred njima, ne zna hoce li biti u stanju da joj pruzi srecu koju ona zasluzuje. Ona mu se opet obrati, neka ne misli o tome. Vikram cuje da Andjeli place i trci po kuci, on otrci do nje i smiri je. Ona se onesvesti, on je odvede u njenu sobu, ostane kod nje i pazi na nju.
Ananiya pronadje svoju torbu koja je sva rasecena, pita se sta je to sa njenom omiljenom torbom i ko je to mogao uraditi. Pari kaze da je ta torba bila jako skupa. Arav kaze da neka je, neka ne bude tuzna. Pari kaze da izgleda da je neko namerno upropastio torbu. Ananiya pita ko je to mogao da ucini. Pari kaze da zna ko bi, postoji samo jedna osoba koja bi se spustila tako nisko. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site