Anđeli pokvari Tanvin ritual, Simar nalazi makaze kod Pari

Indijske Serije

Simar (1862. ep.) 16.06.2017. – Anđeli pokvari Tanvin ritual, Simar nalazi makaze kod Pari!

By  | 

Anđeli pokvari Tanvin ritual, Simar nalazi makaze kod Pari
Pari optužuje Roshni da namjerno kvari Ananiyinu sreću. Prije je spriječila medeni mjesec, a sada je i iscijepala torbu.

Roshni negira, moli Ananiyu da joj vjeruje. Jeste išla u njenu sobu, ali da joj odnese čaj. No, Pari je nastavi optuživati. Piyush joj vikne da prestane. Brani Roshni. Ananiya zamoli Pari da pusti sve, sklopi ruke. Neka završe stvar. Roshni je uplakana. Pari hvali Ananiyu. I Arav pita Pari da prestane. Roshni otrči. Simar kaže Pari da Roshni to nikada ne bi učinila. Pari se u sebi izvinjava Ananiyi zbog torbe, ali morala je radi Simar. Tanvi stoji pred ogledalom, krene staviti mangalsutru, prisjeća se vjenčanja. Saroj dođe i stavi joj. Govori joj da je Vikramova žena. Kaže joj da ne vjeruje Anđeli. Ona može da uradi sve zarad svog cilja. Tanvi plače. Ona je tješi. Kaže da joj je prvi dan, danas im kuva. Ode. Simar tješi uplakanu Roshni, Piyush ih posmatra.
Tanvi je spremila jelo, svi se okupe. Anđeli i Vikram dolaze. Anđeli govori da je gladna, da da njoj prvo. Saroj govori da je to ritual, rpvo Vikram daje ženi Tanvi, a onda ostali. Vikram krene da nahrani Tanvi, ali Anđeli se ubaci i pojede. Raduje se. Tanvi je uznemirena. Saroj je izgrdi. Anđeli je uplašena. Sakrije se iza Vikrama. Vikram smiruje Saroj, ali ona izgrdi i njega i Anđeli. Vikram vikne na nju da prestane. Pozove Anđeli da odu sami jesti, ona gleda u halvu koju je Tanvi spremila. Vikram stavi na tanjir i pita je da li jojje dosta. Odu. Tanvi je uplakana, a Saroj ljuta. Uma i Kuši hvale Pari. Prisjećaju se kako su one izbucale torbu.

Vikram se izvinjava Tanvi, ona mu govori da se ne izvinjava stalno. Pita je da li ga razumije, ona potvrdi. On ode. Saroj je sve slušala.
Arav pokušava razveseliti Ananiyu. Ona govori da ne zna ko je to mogao uraditi, osjeća da nije Roshni. On je tjera da se nasmije, ona se nasmiješi, on primi poziv sa posla. Ananiya misli kako ništa ne razumije.
Simar dolazi u Parinu sobu i ugleda makaze. Ugleda tragove od torbice na njima. Pari je ugleda.
Najava: Simar se pita zašto se Pari uplašila. Pari paniči u sobi. Daje Rađuu makaze i pita ga da li je shvatio šta treba da uradi, on potvrdi.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!