Anđeli i Samir sklapaju dogovor, Roshni sumnja da Anđeli nešto smjera

Indijske Serije

Simar (1885. ep.) 11.07.2017. – Anđeli i Samir sklapaju dogovor, Roshni sumnja da Anđeli nešto smjera!

By  | 

 Anđeli i Samir sklapaju dogovor, Roshni sumnja da Anđeli nešto smjera

Roshni dolazi. Svi su šokirani. Roshni vrati Simar sari koji joj je dala. Veli da se nikada neće vratiti tu. Simar pita šta se desilo. Roshni govori da je Piyush saznao. Rekao joj je da se nikada ne vrati. Pari i Ananiya se zlobno nasmiju. Roshni se izvini, Simar joj kaže da nema potrebe, neće je tjerati da se vrati. Pari govori Roshni da mnogo kasni. Ima mnogo posla. Simar joj kaže da prestane. Roshni je pita da je pusti da obavi to. Tako će bar taj dan provesti sa njom. Ostavi stvari u Simarinu sobu. Samir govori da ne shvata, zašto se Tarun tako ponaša. Rekao je da mu je prijatelj. Anđeli dolazi i upita zar on nije njegov prijatelj. Samir je pita da li ga je ona pozvala. Ona veli da joj nije ostavio izbora. Tarun  zna sve što je on uradio, zar ne? Uradio je najveću prevaru.
Tarun joj je rekao kako mu je on (Samir) oduzeo svu imovinu. Jako loše. No, sada će ona pitati Taruna da mu se osveti. A ona je tu da pomogne Tarunu. Sada će da ga razotkrije pred svima. On, Samir zna da je Tarun nestrpljiv da kaže svima. Ali ona mu je rekla da sačeka. Samir je pita zašto to radi, da li nešto želi. Zato to radi. Ona veli da je impresionarana kako je shvatio. On je pita šta želi. Ona se smije i pita da li je dogovoreno. Rukuju se. Roshni čuje zadnji dio. Zapanjena je. Veli da je Anđeli do juče mrzila Samira, a sada priča o nekom dogovoru. Ima tu nešto. Mora reći Simar. Simar je zauzeta pripremama, Roshni dođe. Kaže joj sve.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site