Simar ošamari Sanđu, Samir kaže Sanđu da tuži Anđeli policiji

Indijske Serije

Simar (1897. ep.) 26.07.2017. – Simar ošamari Sanđu, Samir kaže Sanđu da tuži Anđeli policiji!

By  | 

Simar ošamari Sanđu, Samir kaže Sanđu da tuži Anđeli policiji

Sveštenik priprema sve za havan. Staramajka pita šta je to sve. Samir govori da je godišnjica smrti njegovog oca, pozvao je sve komšije. Sveštenik kaže da će njegova žena sjediti uz njega. Anđeli veli da će biti spremna za 5 minuta. Samir kaže i Sanđu da se spremi i ona će sjediti sa njim. Simar pita Sanđu kako može to da uradi. Samir ponovi da će sjedati sa njim, Sanđu kaže da hoće. Simar kaže da neće. Ali Sanđu opet ponovi da je odlučila. Anđeli govori da se ona prva udala i da će ona da sjedi. Staramajka veli da ako komšije saznaju, biće poniženi. Pita Sanđu da to ne radi. Ali Sanđu kaže da mora da se spremi i ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Staramajka dođe do Ađeli i moli je da pusti da Sanđu sjedi. Anđeli joj kaže da klekne i preklinje za oproštaj za svu nepravdu što joj je nanijela. Simar čuje to i pita je kako se usuđuje. Anđeli ode. Staramajka kaže SImar da pusti, u pitanju je čast porodice. Nemaju drugu opciju. Staramajka dotakne Anđelina stopala i klekne. Moli je za oproštaj. Anđeli joj kaže da nabroji sve nepravde koje joj je nanijela i pita za oproštaj. Simar plače. Staramajka moli. Anđeli veli da je u redu, neće doći.
Havan počinje. Sanđu silazi. Samir pita za minut, njegova druga žena nije tu. Anđeli dolazi. Komšije su šokirane kao i SImar i Staaramajka. Komšije ih ismijavaju. Samir govori da su obje njegove žene. Havan počinje. Staramajka i Simar plaču. Čovjek to sve gleda na tv. Uživa vidjevši Simar kako plače.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site