Pijane Roshni i Ananiya ošamare Anđeli na zabavi

Indijske Serije

Simar (1901. ep.) 01.08.2017. – Pijane Roshni i Ananiya ošamare Anđeli na zabavi!

By  | 

Pijane Roshni i Ananiya ošamare Anđeli na zabavi
Sanđu govori da su Roshni i ona išle u taj podrum/ skladište, Samir je već znao njihov plan. ovori im sve. Arav veli da mu je trebala reći prije. Pita da odu tamo ponovo, moraju otići prije neo zabava počne. Odu.

Zabava počinje. Samir dočekuje prijatelje.
Žena pita Simar zašto nosi takvu odjeću na zabavi u svojoj kući. Anđeli govori da sluga nosi takvu odjeću. A ona, Anđeli je vlasnik kuće. Svi oni su njene sluge. Svi su zapanjeni. Ona nastavi da oni to zaslužuju. Roshni stavi kala teeku na nju i govori da je Bog čuva od zlih očiju. Pita sve da vide, to je kćerka kuće. Velika Anđeli koja je prevarila sopstvenu porodicu, uzela je imovinu svojih roditelja. Pa to slave večeras. Anđeli je ućutkuje. Roshni je pita da li će je ošamariti, kao što je ošamarila svoju majku. Trebala bi dobiti nagradu za kćerku godine, zamoli za aplauz. Simar odvede Roshni u stranu i kaže joj da ne mogu biti emotivne sada.
Arav i Sanđu dolaze u skrovište. Anđeli pomiješa nešto u sok i pošalje Roshni. Roshni uzme čašu i popije pola. Ananiya je pita može li joj dati sok. Roshni daje i onesvijesti se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Čovjek i druga osoba piju u skladištu. Sanđu govori da je to isti čovjek koji se pretvarao da je prosjak. Roshni i Ananiya su pijane. Smiju se i gube kontrolu. Ismijavaju goste.
Arav bije čovjeka i pita za koga radi. Oni pretuku Arava. Roshni i Ananiya ošamare ANđeli i smiju se. Sanđu govori Aravu da moraju ići. Izađe čovjek u crnom kaputu. On nečim udari Arava po glavi. Sanđu moli Arava da otvori oči. Anđeli ljuta dolazi u sobu. Pita se kako se usuđuju da je ošamare.
Staramajka i Simar vode Roshni i Ananiyu u sobu. Piyush im daje limunadu. Anđeli govori da će platiti za to, izvadi papir. Veli da će još danass prodati kuću. Samir zove nekoga da dođe u Baradvađ kuću.
Najava: Piyush pita Anđeli da potpiše papire. Samir skloni bradu sa Piyushevog lica. Anđeli vadi pištolj. Simar pokuša da je zaustavi, pištolj opali.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site