Simar Ka - Samir optuži Simar da je upucala Anđeli

Indijske Serije

Simar (1902. ep.) 02.08.2017. – Samir optuži Simar da je upucala Anđeli!

By  | 

Samir skine Piyushevu bradu. Pokazuje Anđeli video. Sanđu i Arav su u putu i dalje. Anđeli pita Piyusha kako se usuđuje. On joj kaže da ostane u granicama. Daje papire Staramajci, kuća je ponovo njena. Staramajka mu uplakana zahvali.
Anđeli silazi sa pištoljem. Govori im da ne budu tako srećni. Tjera ih sve. Mislili su nju da prevare. Simar govori da se istina sada ne može promjeniti. Anđeli joj zatraži papire ili će je ubiti. Simar joj kaže da puca, stoji pred njom, želi da vidi kako će nisko da padne. Anđeli pokušava oteti papire. Iznenada čuju pucanj. Anđeli je upucana. Svi su šokirani. Pištolj je u Simarinim rukama. Simar se prisjeti njenog djetinjatva. Anđeli izusti: ” Mama..upucala si me? Toliko krvi..” Simar vrisne. Anđeli pada. Pozovu hitnu. Požure u bolnicu. Samir se smije i uzme papire.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Anđeli je dovedena u bolnicu. Simar govori:” Upucala sam moju Anđeli..” Samir dolazi i kaže joj da ne pravi dramu sada, upucala je. Imala je pištolj i upucala je. Arav mu kaže da misli šta govori. Samir veli da je SImar zmija. Anđeli je uvijek bila u pravu po pitanju nje.
Najava: Policija dolazi i pita za SImar. Tužena je da je upucala svoju kćerku. Moraju je uhapsiti. Simar govori da je ona Simar i da je odgovorna za kćerkino stanje. Neka je uhapse. Policija je uhapsi.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site