Heli i Samir izbace Baradvađ porodicu iz kuće, Sanđu odbije da ode

Indijske Serije

Simar (1906. ep.) 08.08.2017. – Heli i Samir izbace Baradvađ porodicu iz kuće, Sanđu odbije da ode!

By  | 

 Heli i Samir izbace Baradvađ porodicu iz kuće, Sanđu odbije da ode
Žena govori da je ona Heli Kapur, a Samir je njen sin. Sigurno se pitaju ko je ona. Uništiće ih. Simar upita zašto. Heli govori da želi da uništi nju, imaju 15 minuta da se spakuju i odu. Samir govori Sanđu da je jako lupa, on vjeruje svojoj majci više od njenog Boga. Prolaviće. Heli se složi, čim oni odu.

Arav pita kako se to desilo, šta da urade sada. Simar govori da će naputiti kuću. Staramajka odbija, ne može. Simar veli da odlaze sa nadom da će Bog da ih kazni. Nemaju mnogo vremena.
KB govori Umi i Pari da moraju nešto da urade.
Samir čestita majci. Ona veli da je tek početak. Samir je upita zašto ih nije odmah izbacila. Ona veli da želi da ih vidi kako plaču tih 15 minuta. KB govori kako ne želi na ulicu, Pari veli da će da obećaju vjernost Heli. Njih tri dođu do Heli i zamole je da ih učini svojim slugama. Radiće što kaže. Heli veli da je moraju služiti ako žele da ostanu. One prihvate. Sankalp pita Kuši da li je poludila, Sattu kaže Umi da se srami. Heli im govori da je zovu “sarkar (tako se nazivaju osobe koje imaju autoritet)”.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pari veli da one ne žele da žive na ulici kao oni. Arav i Ananiya neka ostanu. Arv je pita kako može to da uradi, da napusti porodicu. Porodicu koja je uvijek štitila. Kuća je gdje je porodoica. Uma kaže Satuu da ostane sa njom, ona mu je žena, ali njemu samo porodica znači. On odbije. Samir govori da je prošlo 15 minuta, neka idu. Staramajka izrazi želju da ode još jednom u hram. Heli im kažu da idu i plaču na ulici. Oni odu uplakani.
Sanđu odbije da ode. Neće napustiti muža. Simar je pita šta to govori. Sanđu govori da je kuća njenog muža i njena. Živjeće gdje i on. Simar je pita da li je luda, ne može živjeti sa njima. Sanđu kaže d aje odlučila, neće promijeniti odluku. Zatvori vrata.
Najava: ” Sanđu govori: ” Obećavam danas da ću vratiti svoju majku u kuću tako što ću da živim tu.”

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site