Policija hapsi Arava i Piyush zbog pokušaja da kidnapuju Sanđu

Indijske Serije

Simar (1908. ep.) 10.08.2017. – Policija hapsi Arava i Piyusha zbog pokušaja da kidnapuju Sanđu!

By  | 

 Policija hapsi Arava i Piyush zbog pokušaja da kidnapuju Sanđu
Piyush govori da je sve njegova greška. Nije bio dobar sin. Staramajka negira, on je njihov ponos. Neka ne krivi sebe, sve je pokušao. Ali nekada ne mogu pronaći sreću. Roshni govori da su svi zajedno, Staramajka veli da je u pravu. Srećna je što su uz nju. Neka spavaju tu, oni će u holu.

Piyush govori da Simar i ona tu spavaju, a oni će tamo. Sanđu dolazi u sobu. Samir govori da samo zato što je njegova majka prihvatila ne znači da može tu da spava. Sanđu veli da je došla po jastuk. Heli je pozove sa sobom, ona pođe. Heli joj kaže da će spavati tu na madracu u holu. Ali prvo neka joj donese mlijeko.Simar zove Sanđu, njen telefon je isključen. Plaši se za nju. Staramajka joj govori da je Sanđu odrasla i da je sama izabrala. Sigurna je da je nešto smislila. Njihova je kćerka, smisliće nešto. Simar se zaista brine. Sanđu stavi stopalo na madrac. Ekser je ubode u
stopalo. Ona vrisne.
Simar se budi i govori da Sanđu nije dobro, želi da je vidi. Piyush joj govori da ne brine, dovešće je tu. On i Arav odu. Arav veli da ima plan.
Sanđuino stopalo krvari. Vadi ekser. Skine posteljinu i vidi da je puno eksera.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ode dole sa krvavim stopalom. Samir je vidi.Samir dolazi u sobu i uzima kutiju prve pomoći. Heli mu kaže da pusti da krvari. To je samo početak. Sanđu treba da zna da je pgriješila.Sanđu dolazi u kuhinju. Arav i Piyush je kidanpuju. Pokušavaju je izvući kroz prozor. Dolaze u hodnik. Heli dođe i kaže Samiru da zove policiju. Njih dvojica su pokušali da joj kidnapuju snahu. Svi dolaze. Heli im zabrani da uđu. Policija dolazi, Heli govori da su pokušali da kidnapuju njenu snahu. Piyish negira, no Sanđu potvrdi. Policija hapsi Piyusha i Arava. Ananiya pita Sanđu šta to govori, ali ona odvije da povuče izjavu, ode u sobu.
Najava: Heli govori Sanđu da je jako srećna zbog onog što je juče rekla. Daruje joj narukvice. Međutim te narukvice su napravljene od zapaljivog materijala. Heli kaže Sanđu da joj napravi halwu. Sanđu se opeče.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site