Sanđu se sastaje sa porodicom, KB čuje njen razgovor sa Simar

Indijske Serije

Simar (1911. ep.) 15.08.2017. – Sanđu se sastaje sa porodicom, KB čuje njen razgovor sa Simar!

By  | 

Staramajka govori da će Sanđu sigurno doći. Sanđu kuca na prozor.

Simar je pita šta je to sebi učinila, zašto to sve radi. Sanđu je moli da je ne pita to, neka joj vjeruje. Samo želi da plače na njenom krilu, ali mora da ide. Simar joj ne dozvoljava da tako ode, vidjela je video. Neka ne ide tamo. Sanđu veli da mora, niko ne smije saznati da je bila tu. Ode. Piush je zaustavi. Pita je zašto radi to sve, mora im reći istinu. Ona ga zamoli, ali je Roshni pozove unutra. Uvedu je. Simar zagrli Sanđu, plaču. Piysh stavi njenu ruku na Simarinu glavu, sada mora da im kaže.
Sanđu govori da je lagala svima, odlučila je da živi tamo da bi mogla da ih špijunira. Čula je kako pričaju o nekom asu u rukavu. Piush zaključi da je čovjek o kome je pričao prodavač čaja taj as. Kidnapovali su ga. Simar govori da im je to neko blizak, ali ko? Prem ji? Svi su zapanjeni. Simar govori da moraju da rješe to. Sanđu veli da je vidjeli kada su ga doveli, lice mu je bilo prekriveno. Roshni veli da to znači da je on u kući. Sanđu govori da je pretržila sve, ali nema ga nigdje. Moraju ga pronaći.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sanđu gleda u sobi, veli da nema Samira. Stavi injekcij u Samirove cipele. Noću, Samir se budi i ide negdje. Sanđu ga prati.
Samir i Heli su u ostavi sa tim čovjekom. Sanđu zove Simar, veli da je pratila Samira, ali nije uspjela. Simar joj kaže da ne brine, Sanđu veli da neže odustati. Neko aplaudira. KB veli da je znala da nešto smjera. Veli da će reći sve Heli. Sanđu govori da to radi zbog porodice, učinili su tako mnogo za nju (KB). KB govori da nisu, Simar joj je najveći neprijatelj. Uprkos Sanđuinom nagovaranju, KB odbije da pomogne i veli da joj je Simar neprijatelj. Ode.
Staramajka se nada da je Sanđu dobro. Piush i Simar brinu. Arav ita zar još brinu za nju. Zbog nje su uhapšeni, a ona tamo živi, a oni tu, protiv njih je. Staramajka negira, on ode.
Najava: Samir govori da kec/as nije dobro. Moraju ga odvesti u bolnicu. Sanđu čuje to, pokuša ih pratiti. Samir je vidi

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site