Heli ošamari Kuši i ne sasluša je, Sanđu čuje Helin i Samirov razgovor

Indijske Serije

Simar (1912. ep.) 16.08.2017. – Heli ošamari Kuši i ne sasluša je, Sanđu čuje Helin i Samirov razgovor!

By  | 

Heli ošamari Kuši i ne sasluša je, Sanđu čuje Helin i Samirov razgovor
KB dolazi do Heli. Želi da priča sa njom. Heli je pita kako se usuđuje da je budi, neka ide. Kuši je moli da je sasluša, Heli je ošamari i ućutka je. Tjera je, zatvori joj vrata i povrijedi joj prst. Sanđu joj donosi led. Govori da je ona brinula o njoj kada joj je ruka opečena, sada ona njoj zavije prst. Veli da svane jutro posle svake mračne noći. Kao što porodica dolazi u život i oprosti joj, Heli je samo iskorištava. Zna na čijoj strani treba biti. Ode.

Ananiya zove Pari. Priča kako je Arav govorio protiv Sanđu, Pari govori da su to dobre vijesti. Arav ilazi i govori da će samo misliti o svojim snovima, umoran je od svega toga. Govori da želi samo da ispuni snove, ne treba nikoga, ni majku. Pari govori da je to u redu, vjerovaće joj jednog dana.
Heli kaže Pari da pročita to, milioner u zatvoru, ali niko ne želi da preuzme njegov slučaj. Ubio je pred ljudima, ništa ne pomaže. Ali ako ga izbave, dobiće milione. Pari govori da je njen sin advokat, može rješiti taj slučaj, pričaće sa njim. Samir pita heli da li im to pomaže. Heli negira, pomaže sebi, pokazuje porodično stablo. Treba da razore jedno po jedno, prekriži Arava i Ananiyu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Simar i Roshni rade puđu. Roshni govori da bi trebale postiti za kuću i mir. Staramajka se složi, proslaviće Teej.
Heli govori Sanđu da će postiti za Samira, Teej je, neće piti vode niti jesti. Neka obuče finu odjeću, prijateljice će joj doći. Sanđu se složi, a u sebi pomisli da neće postiti. Samir dolazi i želi da priča sa Heli. Izađu, on joj govori da as nije dobro, moraju ga odvesti u bolnicu. Heli govori da će to biti teško, Teej će se održati u kući, otići će tada da niko ne primjeti. Sanđu to čuje i pomisli da kaže majci. Silazi sa blakona konopcem. Samir dođe tu.
Najava: Ananiya se žali na hranu. Pari dolazi i daje joj. Simar je baci. Govori da je ta kuća njihova, bolje da ide. Arav kaže da ako njegova majka želi da uradi nešto za Ananiyu, niko nema prava da je spriječi.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site