Kuši pomogne Sanđu, Simar i porodica dolaze u Helinu kuću

Indijske Serije

Simar (1914. ep.) 18.08.2017. – Kuši pomogne Sanđu, Simar i porodica dolaze u Helinu kuću!

By  | 

Kuši pomogne Sanđu, Simar i porodica dolaze u Helinu kuću

KB govori Heli da ima ideju. Trebale bi pozvati Simar tu i poniziti Sanđu pred njom. Heli veli da je to dobra ideja, daje joj prsten na poklon. KB se uplaši i odbije da uzme, želi nešto drugo. Želi da je lično ona pozove. Neprijatelj joj je i mrzi je. Heli govori da će i ona sa njom. Odu.
Simar sprema hranu. Staramajka pozove Ananiyu da sjedne sa njima, ona govori da će Arav i ona od sada ručati u svojoj sobi. Staramajka upita zašto, Ananiya veli da je to Aravova odluka. Heli misli kako je došla na vrijeme. Potom govori da želi sve da ih pozove na puđu. Teej je. Staramajka odbije. Heli im daje slatkiše, pismo padne. Heli čita i kaže da je prazno. KB veli kao i njihovi životi. Baci na pod. Heli ih pozove i ode.
Simar pokupi papir i riječi se pojave. Pisano je nevidljivim mastilom. Simar pročita: ” Mama, odvešće asa danas u bolnicu. Molim te, dođi danas i nosi crveni konac da znam.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


KB govori Pari da joj nije dobro. Kasnije, KB se spremi. Sanđu dolazi i pita da li je poslala pismo. KB veli da je bilo strašno, nada se da je Simar pročitala.
Sanđu se sprema, pokuša da zaveže bluzu. Samir joj pomogne.
Samir zove nekoga i kaže toj osobi da dođe iza kuće. Nema greške, moraju ga odvesti u bolnicu. Sanđu dolazi, on je gleda. Simar i porodica dolaze. Heli ih dočeka, predstavi Simar kao bivšeg vlasnika kuće i sadašnju slugu. Sanđu veli da bi trebali započeti puđu. Svi sjednu. Samir i Heli pričaju kako će otići. Simar ode dok Sanđu zauzme njeno mjesto, a Roshni Sanđuino.
Sanđu ugleda konpac blizu auta. Pokuša pogledati unutra, Heli je gurne i zaključ.
NajavA: Simar pita gdje je Sanđu, Heli govori da taj ključ može da spasi njenu kćerku, ali prvo neka klekne pred njom i moli.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site