Simar (1935. ep.) 18.09.2017. - Bairavi zarobi Simar i porodicu

Indijske Serije

Simar (1935. ep.) 18.09.2017. – Bairavi zarobi Simar i porodicu!

By  | 

Prem se zahvali Bogu što je Simar dobro, odvede je odatle. Bairavi dolazi i veli: ” Neću dozvoliti da živiš srećno Simar. Uzela si mi sina. Otrov je u tvojoj hrani.” Svi sjedaju za sto, Sanđu pita gdje joj je majka. Staramajka veli da je u hramu. Sanđu se zabrine, tako kasno noću, da li je sve u redu? Simar dolazi i veli da je sve u redu, samo je otišla u hram. Svi sjednu. Prem pita za Samira. Sanđu veli da se odmara, ne želi da jede. Simar joj kaže da mu odnese sok bar. Bairavi ih posmatra preko kamere.
Staramajka veli da danas cijela porodica jede zajedno nakon dugo vremena. Srce joj je puno radosti. Sve je to zahvaljujući Bogu. Šokira se i kaže svima da stanu. Svi su šokirani takođe. Bairavi se pita zašto je stala. Staramajka veli da zaboravlja stvari, pa danas je Mahasatami. Simar veli da su u svemu ovome zaboravili. Staramajka govori da ne smiju jesti luk, neće ovo jesti. Bairavi je šokirana. Simar veli da će skuvati nešto. Roshni veli da će ona.

Bairavi komentariše da je sada imala sreće, ali koliko će još puta?
Simar napravi prasad, izađe, Bairavi pomiješa nešto u to.
Sanđu ulazi u sobu i nalazi je svu ukrašenu. Smije se. Samir je zapanjen, pita je da li joj se sviđa. Ona se smiješi. Bairavi ih zaključa sa vanjske strane. Ostali rade molitvu. Staramajka kaže Simar da okadi kuću. Ona to uradi. Svi se počnu onesvješćivati, dim je svuda. Simar se takođe onesvijesti.
Samir pita Sanđu da li je ona to ukrasila. Ona negira, mislila je da je on. Veli da su sigurno Roshni, Ananiya i majka to uradile. Samir joj govori da je srećna što ima takvu porodicu. Prihvatili su ga nakon svega što je uradio. Ona veli da je bio pogrešno učen. Svi mogu biti dobri ljudi, on je dobar čovjek.
Simar otvori oči i shvata da leži na drvima, Bairavi obavlja njene posljednje rituale. Simar vršiti i plače. Pita je šta to radi, zavezana je. Bairavi joj govori da mora umrijeti. Simar pita za porodicu, Bairavi veli da su tamo gdje treba da budu. Neka pogleda oko sebe. Simar gleda. Bairavi nastavi da je ovo njen smrtni krug. Simar pita zašto radi to sve. Bairavi veli da joj je oduzela sina. Ona će njoj uništiti cijelu porodicu.
Nema najave.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site