Simar 1952. i 1953. ep. – Bairavi zaključa Simar u ostavu!

Indijske Serije

Simar 1952. i 1953. ep. – Bairavi zaključa Simar u ostavu!

By  | 

Bairavi zaključa Simar u ostavu!

Epizode su u Indiji emitovane 11.10.2017. i 12.10.2017.

Prevod: Vivi & Anabela. Anabela, hvala! 🙂

11.10: Bairavi je u sobi i pita se kako da razotkrije Simar. Odjednom joj padne onaj dio papira koji fali u bolnici i ona juri za njim, a on uporno leti. Taman kad krene da uzme, Simar joj uzme i baci. Raspravljaju se i Bairavi prizna da je ubila Simar. Svi dolaze tu, Samir je ljut i izbaci je iz kuće. To je sve bio Bairavin san. Kasnije, Simar u kuhinji pije vode. Bairavi je snima telefonom kako bi nabavila dokaz i šokirana je kada vidi samo bokal i čašu u vazduhu, Simar se ne vidi. Odmah ode da pokaže Samiru, ali kada on pogleda, Simar je na snimku. Simar se smije. Posle, Bairavi i Pari su u sobu i prizivaju Simarin duh. Simar im kod vrata sakrivena govori i one su preplašene.

12.10: Epizoda počinje sa Rošni koja se probudi nakon noćne more, pozove Staramajku i Pijuša. Pijuš dođe i pita je šta se desilo.

Ona u sebi kaže da mu taj san ne može ispričati. Pijuš je pita da legne opet da spava. Rošni se pita da li je taj san znak buduće nevolje.

Simar radi “aarti”. Pijuš joj kaže da je Rošni nešto loše sanjala. Simar je savetuje da svoj san podeli sa Mata Rani. Samir u sebi pomisli da ta žena priča slatke reči poput Simar, razotkriće je uskoro. Sanđana ga upita da uzme “prasad” iz njenih ruku. Simar veli da želi da puđu odrade Sanđana i Simar, oni idu danas vani. Samir pita Sanđanu da li je rekla svima da ne idu. Simar kaže da je ponosna na njih što misle na svoju porodicu. Staramajka kaže da je već odlučeno da njih dvoje idu. Simar zamoli Samira da ne brine o Bairavi, oni će brinuti o njoj. Arav veli da će Pijuš da se pobrine ta Simar i ostatak porodice. Pijuš potvrdi. Šera u sebi kaže da Bairavi sigurno planira nešto. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!