Simar (1961. ep.) 14.10.2017. - Mata Rani nasamari Bairavi

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar (1961. ep.) 24.10.2017. – Mata Rani nasamari Bairavi!

By  | 

Šera pita Mata Rani zašto je zabrinuta. Ona odgovori da je zabrinuta zbog zavjere, mora ih zaustaviti. Govori mu nešto. Šera je šokiran. Prem donosi čaj Simar tj. Mata Rani i mlijeko Šeri. Staramajka im čestita godišnjicu, blagoslovi ih. Pita ih da kupe prstenje. Prem veli da će on povesti Simar. Šera veli da će i on poći. Sanđu i Piyush se smiju. Kasnije, Mata Rani, Prem i Šera se vraćaju kući i zateknu je u mraku. Prem se pita gdje su svi. Svi im požele godišnjicu.
Sanđana dolazi noseći Staramajčin sari, a Roshni nosi odjeću poput Simar. Sanđana govori da ako je Prem život, onda je Simar duša, kuća je nepotpuna bez njih. Staramajka govori da se njeni Prem i SImar trebaju ujediniti. Piyush aplaudira. Staramajka im čestita. Svi članovi porodice plešu na pjesmu “Kya Kehna”.
Prem veli da je bilo odlično iznenađenje. Roshni i Sanđana vele da je sledeće u hramu. Povedu ih u kućni hram. Roshni ih pita da razmijene vijence. Mata Rani učini da vijenac izgori. Svi govore da ritual sad ne može biti ispunjen. Bairavi napravi vijenac od marame i pita ih da iskorište to. Prem krene da joj stavi, ali nestane struje. Staramajka pita gdje su otišli, svi su zabrinuti. Bairavi veli da i trebali da ih potraže. Simar (Mata Rani) i Prem se vrate. Mata Rani govori Staramajci da žele mjesec za svjednoka, stave jedno drugom vijenac. Staramajka veli da bi napravili pripreme na terasi da su znali. Bairavi dolazi do tantrika koji joj govori da je saznao Mata Raninu slabost. Uradi neku magiju i pita je da stavi limun ispod Roshninog kreveta.
Najava: Tantrik zarobi Roshni i krene ubiti Mata Rani. Mata Rani ga ubije.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno