Simar (1963. ep.) 26.10.2017. – Bairavi dobija zle moći!

Indijske Serije

Simar (1963. ep.) 26.10.2017. – Bairavi dobija zle moći!

By  | 

Za epizodu od 25.10.2017. nema prevoda

Bairavi dobija zle moći!

Staramajka hvali Šerov glas i kaže da nisu shvatili kad je svanulo jer su bili impresionira slušajući “bhajan”. Odjednom počne vetar da duva i struja počne da gasi i pali. Samir kaže Sanđani da zatvori vrata. Oni pitaju Rošni gde je išla. Rošni kaže da je išla sa Simar u “Mata Jagrata”. Pijuš kaže da mu bar pošalje poruku. Bairavi se pita kako može ovo da se desi. Šera kaže da je Bairavi nepotrebno optužila Simar. Staramajka kaže da se Bairavino stanje pogoršalo od kad je Baba došao. Mata Rani razmišlja da je lečenje Babe završeno, a sad je na redu Bairavi. U sobi, Pijuš kaže Rošni da ona nikad nije išla nigde ne obavestivši ga. Rošni ga pita da li se uplašio da je pobegla. Pijuš kaže da ne i kaže da je ona njegov vazduh i njegov život. Oni se zagrle. Pari dođe i kaže Simar da pojede nešto. Ona pita za jagratu. Rošni kaže da je bilo dobro, svi su bili zadubljeni u “Bhakti”.
Mata Rani dođe u Bairavinu sobu i prizna da je ubila Mahesha. Kaže joj da prizna da je ona ubila Simar, i da je pokušala da ubije i celu porodicu. Bairavi prizna da je ubila Simar i doda da je mrzi. Šera snimi priznanje. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!