Samir izbaci Bairavi iz kuće, Prem podigne tužbu protiv nje

Indijske Serije

Simar (1965. ep.) 30.10.2017. – Samir izbaci Bairavi iz kuće, Prem podigne tužbu protiv nje!

By  | 

Mata Rani vadi Maheshov “ansh” iz Bairavinog tijela. Simar joj je zahvalna. Mata Rani veli da se ništa ne može desiti njenoj velikoj vjernici, kada je ona toliko toga za nju uradila, može i ona za nju. Simar joj dotakne stopala. Mata Rani je blagoslovi i daje joj lotus. Signalizira Šeri, kaže mu da pođe, posao je završen. Njih dvoje nestanu. Svi izađu iz transa. Čuju snimak na kome Bairavi priznaje da je pokušala ubiti Simar. Svi su zgađeni. Samir kaže Bairavi da ne progovori ni jednu jedinu riječ. Iskoristila je šansu i rođenog sina je držala u mraku i prevarila. Zašto? Ko god je podržao, ona ga je izdala, izdala je porodicu i zabila Simar nož u leđa. Bairavi ga pita da je sasluša, on odbija. Uhvati je za ruku i tjera. Neka ide zauvijek iz njegovog života. On se izvini Simar. Simar veli da nije njegova krivica, drago joj je što je Bairavijna istina izašla pred svima. Daje latice svima i kaže im da čuvaju to na sigurnom. Staramajka pita Simar da uradi “abhishek” Šivu. Simar i Prem sipaju mlijeko na šivling.
Kasnije, Staramajka komentariše da ne može da vjeruje da je Bairavi pala tako nisko. Šta da se nešto desilo Simar? Simar veli da je dobro, neka popije čaj. Samir gleda Bairavinu sliku i pita zašto je pokušala da ubije njegovu Sanđanu, Simar i Baradvađ porodicu. Njen sin je taj koji je najviše povrijeđen. Sanđana ga tješi. Samir je pita da ga ne napušta. Sanđu ga pita kada m niko ništa ne govori, zašto se onda loše osjeća.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site