Simar (1966. ep.) 31.10.2017. - Anđeli se vratila u Baradvađ kuću

Indijske Serije

Simar (1966. ep.) 31.10.2017. – Anđeli se vratila u Baradvađ kuću!

By  | 

Staramajka pita Sanđanu i Samira da isjeku tortu. Oni to urade. Samir stavi Sanđani prsten. Staramajka se moli za njihovu sreću i zajedništvo. Simarin telefon zazvoni, doktor joj govori da se Anđeli pomjerila, što znači da lijekovi utiču na nju. Pita je da dođe. Simar je srećna, ali se zabrine zbog Sanđane i Samira. Govori svima da se Anđeli probudila. Staramajka i Prem su srećni. Staramajka veli da će danas jesti duple slatkiše. Simar spremi sobu za Anđeli. Prem veli da su svi srećni zbog njenog povratka, ali zašto je ona zabrinta. Simar veli da se brine zbog Sanđaninog i Samirovog odnosa. Prema je pita da ima vjere. Simar veli da ne zna šta je suđeno njihovim kćerkama.
Samir dolazi u sobu. Sanđana ga zagrli. On je pita da li je dobro. Ona veli da je zabrinuta zbog njih. Samir joj obeća da ih niko ne može rastaviti. Sanđana govori da joj je srce nemirno, ali dočekaće Anđeli. Samir je zagrli. Simar misli kako je Sanđana postala zrela i razumna. Porodica čeka Anđeli da stigne. Pari veli da je mislila da da staru sobu Anđeli, u kojoj su sad Samir i Sanđana. Simar govori da Sanđana i Samir ne treba da mijenjaju sobu, ona je sredila gostinjsku sobu. Pari misli da pusti Anđeli da dođe i pošalje Simar u zatvor. Piyush i Roshni dovode Anđeli. Simar je pita da stane, uradi joj arti. Inspektor dolazi i veli da je došao po Anđelinu izjavu. Šta je stvarni razlog njenog stanja?

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site