Simar - Prem predaje porodični biznis Piyushu i Samiru

Indijske Serije

Simar (1967. ep) 01.11.2017. – Prem predaje porodični biznis Piyushu i Samiru!

By  | 

Simar veli da je on njihov sin. Sanđana govori da će Samir raditi više od Piyush i unaprijediti biznis. Pari aplaudira, pita zašto nisu tako odlučili dok je Arav bio tu i on je radio za porodicu. Simar je pita šta to govori. Pari veli da Prem želi da preda posao sinu i zetu, čekao je da Arav ode. Simar govori da grijši. Piyush veli da majka i tata vole Arava više nego njega, oženili su ga Ananiyom protiv njene volje. Pari veli da su poslali Roshni na posao, a Ananiyu ostavili u kući. Staramajka joj govori da prestane, Arav je studirao pravo u Londonu zbog Prema i Simar, postaće veliki advokat. Simar govori da nisu poslali Ananiyu na posao jer se tek udala.
Pari veli da nije uvjerena, uvijek su pravili razliku između sina, nećaka i kćeri. Čak i Anđeli ima pravo na biznis. Anđeli govori da ima pravo, ali ne na posao, već na porodicu, ima pravo da bude uz njega, uz Prema je u toj odluci. Shvatila je da je vrijeme važno dok je bila u komi, želi što više da ga iskoristi. Želi da uči od Simar. Da nauči masažu od Staramjke. Želi da nauči da se smije u svakoj situaciji od Piyusha, Prema i ostalih. Staramajka veli da je ponosna na nju.
Najava: Pari pokušava da nahuška Anđeli protiv Sanđane jer ona vidi njihovu sliku sa godišnjice. Kasnije, Sanđana je vezana u sobi, vrišti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site