Simar (1968. ep) 02.11.2017. – Neko zaveže Sanđanu dok spava!

Indijske Serije

Simar (1968. ep) 02.11.2017. – Neko zaveže Sanđanu dok spava!

By  | 

Neko zaveže Sanđanu dok spava!

Pari govori Aravu da ona zna da će Simar i Prem dati sve Samiru i Pijušu, a njega je Simar odbacila. Kaže da zna šta da radi i kaže mu da ućuti i doda da njen naporan rad ovog puta biti uzaludan. Anđeli dođe i pita kakav naporan rad. Pari izmisli izgovor. Anđeli joj kaže da ide, Staramajka ju je zvala. Pari pogleda u sliku Samira i Sanđane. Anđeli kaže da će im dati poklon. Pari joj kaže da ona nije na toj slici i da bi sve bilo drugačije da jeste. Anđeli postane sumnjičava. Simar kaže Premu da je srećna što se Anđeli promenila. Prem kaže da je odrasla. Anđeli priča sa svojom prijateljicom i kaže da neće doći na njemu pidžama parti. Simar je čuje i pita je da li želi da ide. Anđeli joj kaže da ne želi da ide. Simar se seti kako je pre protestvovala da bi išla i kaže joj da ide. Anđeli kaže da neće ići i time uznemiravati svoju porodicu. Simar je ubeđuje da ide.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Anđeli: “Zaista?” Simar potvrdi i kaže joj da ide. Anđeli je zagrli i ode. Prem dođe u sobu i doziva Simar. Pari dođe tu i kaže da ima hitnog posla sa njim. Ona kaže da ne želi da njen sin izgubi svoje pravo i traži da prebaci deo zarade na njen ili Aravov račun. Prem se naljuti i kaže da oni nikad ne dele zaradu. On baci fajl. On kaže da je dobro što Staramajka i Simar nisu tu, inače šta bi pomislile. Pari razmišlja da neće dozvoliti da joj komanduju. Pomisli kako neće dozvoliti da budu nepravedni prema njenom sinu i ode noseći taj fajl. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site