Simar (1969. ep) 03.11.2017. – Pijuš spasi Sanđanu!

Indijske Serije

Simar (1969. ep) 03.11.2017. – Pijuš spasi Sanđanu!

By  | 

Pijuš spasi Sanđanu!

Simar pita Rošni da li je ponela sve. Ona potvrdi. Anđeli pita gde idu. Staramajka da idu u hram zbog “ekadashi” molitve. Anđeli kaže da je zaboravila na to. Simar pita Samira za Sanđanu. Samir kaže da ona spava, on će ostati sa njom. Tad neko ode u kuhinju noseći rukavice. Simar kaže da je zaboravila “kalash” u kuhinji, doneće ih. Ta misteriozna osoba ubrizga nešto u jabuke. Simar ode u kuhinju, uzme “kalash” i ode. Sanđana se probudi. Samir je pita kako se sad oseća. Sanđana kaže da se oseća čudno i slabo. Samir joj kaže da odmori i kaže da će joj doneti nešto za jelo. On ode u kuhinju i razmišlja šta da odnese Sanđani. On odluči da joj isecka i odnese jabuke.

On odnese jabuke Sanđani i kaže joj da jede. Sanđana kaže da ne želi da jede, ali pošto on insistira, ona pojede. Njoj se prispava i kaže da ne vidi, ako odmori biće dobro. On joj kaže da spava. Sanđana ponovo zaspi. Samir radi pored nje i razmišlja kako će Simar i ostali doći uskoro. On obeća da neće dozvoliti da joj se išta desi. Zvono na vratima zazvoni.
Samir otvori vrata. Simar pita za Sanđanu. Staramajka joj kaže da zaveže crnu nit Sanđani. Upravo tad, Pijuš doziva sve da izađu. Oni svi požure i vide Sanđanu kako hoda po ogradi balkona. Oni joj kažu da siđe. Sanđana padne. Svi su šokirani. Pijuš je uhvatio Sanđanu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!