Simar (1969. ep) 03.11.2017. – Pijuš spasi Sanđanu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar (1969. ep) 03.11.2017. – Pijuš spasi Sanđanu!

By  | 

Pijuš spasi Sanđanu!

Simar pita Rošni da li je ponela sve. Ona potvrdi. Anđeli pita gde idu. Staramajka da idu u hram zbog “ekadashi” molitve. Anđeli kaže da je zaboravila na to. Simar pita Samira za Sanđanu. Samir kaže da ona spava, on će ostati sa njom. Tad neko ode u kuhinju noseći rukavice. Simar kaže da je zaboravila “kalash” u kuhinji, doneće ih. Ta misteriozna osoba ubrizga nešto u jabuke. Simar ode u kuhinju, uzme “kalash” i ode. Sanđana se probudi. Samir je pita kako se sad oseća. Sanđana kaže da se oseća čudno i slabo. Samir joj kaže da odmori i kaže da će joj doneti nešto za jelo. On ode u kuhinju i razmišlja šta da odnese Sanđani. On odluči da joj isecka i odnese jabuke.

On odnese jabuke Sanđani i kaže joj da jede. Sanđana kaže da ne želi da jede, ali pošto on insistira, ona pojede. Njoj se prispava i kaže da ne vidi, ako odmori biće dobro. On joj kaže da spava. Sanđana ponovo zaspi. Samir radi pored nje i razmišlja kako će Simar i ostali doći uskoro. On obeća da neće dozvoliti da joj se išta desi. Zvono na vratima zazvoni.
Samir otvori vrata. Simar pita za Sanđanu. Staramajka joj kaže da zaveže crnu nit Sanđani. Upravo tad, Pijuš doziva sve da izađu. Oni svi požure i vide Sanđanu kako hoda po ogradi balkona. Oni joj kažu da siđe. Sanđana padne. Svi su šokirani. Pijuš je uhvatio Sanđanu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno