Simar (1970. ep.) 06.11.2017. - Neko pokušava da izludi Sanđanu

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar (1970. ep.) 06.11.2017. – Neko pokušava da izludi Sanđanu!

By  | 

Staramajka govori Simar da se čudne stvari dešavaju sa Sanđanom, Samir ne može da se skoncentriše na posao. Simar veli da je to nepravedno prema njemu. Staramajka veli da će dati odgovarajući posao Simariu, Piyushu, Sanđu i Roshni, kazuje svoj plan. Veli da će ostvariti +1 ako uspiju u partikularnom poslu. Simar veli da će -1 ako ne uspiju. Staramajka je pita da ne kaže Premu.
Sanđana govori Samiru da zna da on ne voli šoping, danas je išao. Piyush dolazi tu. Sanđana veli da Samir želi pričati sa njim. Samir govori da će kasnije, no Sanđana insistira. Samir govori o svom projektu i pita Piyusha da se on pobrine. Piyush veli da je to njegov, Samirov, projekat iz snova. Samir govori da ne želi ostaviti Sanđanu. Sanđana ga pita da ide i pobrine se za projekat. Piyush se složi, trebao bi on da ga prezentuje. Sanđana mu pakuje torbu i pita se gdje je druga majca. Ode da je potraži.
U međuvremenu, neko uzme odjeću iz tobe i zapali je. Sanđana dolazi u hodnik i šokirana je kada vidi da Samirova odjeća gori. Zove Simar. Samir i Piyush dolaze. Samir pita zašto je zapalila njegovu odjeću.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno