Simar (1974. ep.) 10.11.2017. – Neko sipa drogu u vino Samira i Sanđane!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar (1974. ep.) 10.11.2017. – Neko sipa drogu u vino Samira i Sanđane!

By  | 

Neko sipa drogu u vino Samira i Sanđanu!

Samir pita Sanđanu šta se desilo. Sanđana razmišlja da ako mu kaže, neće joj verovati. Ona ga zagrli i kaže da se okliznula i pala u bazen. Pijuš traži od Rošni da ga poljubi i uzme odeću. Rošni ga pita šta to radi i nasmeši se. On okrene obraz ka njoj. Rošni uzme odeću. Pijuš kaže da će reći majci.
Pari dođe tu i razmišlja da će oni biti u nevolji. Rošni je pita da li je rekla nešto. Pari kaže da treba da bude zabave između muža i žene i doda da je Simar pozvala Rošni u kuhinju. Staramajka kaže Rošni da će ona (Rošni) uraditi “daan” i kaže joj da napravi “laddoo”. Rošni kaže da će ispuniti ovu odgovornost. Staramajka pita Simar za Anđeli. Simar joj kaže da je otišla na lekarski pregled. Sanđana se seti kako je neko pokušao da je ubije. Ustane i potraži Samira. Neko pokuca na vrata. Ona pita ko je. Ona otvori, ali tamo nema nikoga. Zatvori vrata i pita se gde je Samir. Pozove ga. Neko opet pokuca na vrata. Ona se uplaši i otvori vrata. Pita se ko je tu. Vrata se otvore. Sanđana se uplaši i kaže da je ostave na miru. Samir uđe unutra i kaže da je on, njen Samir. Odraz devojke je prikazan ispred sobe. On se izvini Sanđani što ju je ostavio.

Pijuš dođe u kuhinju dok Rošni pravi “laddoos”. On kaže da moraju da idu na poslovnu večeru. Ona mu kaže da ide sam. On se naljuti i kaže da neće ni on ići. On dođe u sobu i ugleda odelo na krevetu. Ona mu kaže da ga obuče. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

KLIKNI DA POSTAVIS KOMENTAR

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno