Simar (1975. ep.) 13.11.2017. – Sanđana provede noć u sobi Anđelinog čoveka!

Indijske Serije

Simar (1975. ep.) 13.11.2017. – Sanđana provede noć u sobi Anđelinog čoveka!

By  | 

Sanđana provede noć u sobi Anđelinog čoveka!

Samir i Sanđana plešu uz pesmu “mere haath me”. Romantični su, legnu na krevet. Samir ustane i sipa im vino u čaše i nazdravi. Oni popiju vino i zaspe. Staramajka pita Simar gde su Prem, Pijuš i ostali. Simar kaže da je Prem sigurno u putu, a Rošni će doći. Staramajka pita da li je Rošni podelila “laddoos” deci. Pari kaže da bi uradila to da je bila kući. Staramajka pita Pari šta to govori. Pari kaže ne… Rošni se pojavi i pita šta se desilo. Simar pita za Pijuša. Rošni kaže da je on otišao na drugi sastanak. Staramajka je pita da li je podelila slatkiše deci. Rošni kaže da su deca dobila slatkiše, ona ih je kupila i podelila.
Pari viče na nju i kaže da joj je Staramajka rekla da sama napravi “laddoos” za decu a ona ga je kupila. Rošni kaže da su njena odgovornost kuća, porodica i Pijuš. Morala je da ide sa njim na važnu večeru i tamo je išla. Doda da je ispunila svoju odgovornost. Staramajka kaže da je Rošni ispravno postupila što je išla sa Pijušem na poslovnu večeru a i uspela je da podeli slatkiše deci, ispunila je svoju odgovornost. Pari besni. Simar kaže Rošni da sedne.

Sanđana i Samir spavaju. Ona čuje kako je neko doziva i hoda u transu. Ona izađe iz sobe. Anđelin čovek odvede Sanđanu u svoju sobu i da Anđeli zlonameran znak. Anđeli se zlobno smeška dok se krije. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!