Simar (1975. ep.) 13.11.2017. – Sanđana provede noć u sobi Anđelinog čoveka!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar (1975. ep.) 13.11.2017. – Sanđana provede noć u sobi Anđelinog čoveka!

By  | 

Sanđana provede noć u sobi Anđelinog čoveka!

Samir i Sanđana plešu uz pesmu “mere haath me”. Romantični su, legnu na krevet. Samir ustane i sipa im vino u čaše i nazdravi. Oni popiju vino i zaspe. Staramajka pita Simar gde su Prem, Pijuš i ostali. Simar kaže da je Prem sigurno u putu, a Rošni će doći. Staramajka pita da li je Rošni podelila “laddoos” deci. Pari kaže da bi uradila to da je bila kući. Staramajka pita Pari šta to govori. Pari kaže ne… Rošni se pojavi i pita šta se desilo. Simar pita za Pijuša. Rošni kaže da je on otišao na drugi sastanak. Staramajka je pita da li je podelila slatkiše deci. Rošni kaže da su deca dobila slatkiše, ona ih je kupila i podelila.
Pari viče na nju i kaže da joj je Staramajka rekla da sama napravi “laddoos” za decu a ona ga je kupila. Rošni kaže da su njena odgovornost kuća, porodica i Pijuš. Morala je da ide sa njim na važnu večeru i tamo je išla. Doda da je ispunila svoju odgovornost. Staramajka kaže da je Rošni ispravno postupila što je išla sa Pijušem na poslovnu večeru a i uspela je da podeli slatkiše deci, ispunila je svoju odgovornost. Pari besni. Simar kaže Rošni da sedne.

Sanđana i Samir spavaju. Ona čuje kako je neko doziva i hoda u transu. Ona izađe iz sobe. Anđelin čovek odvede Sanđanu u svoju sobu i da Anđeli zlonameran znak. Anđeli se zlobno smeška dok se krije. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno