Simar (1975. ep.) 13.11.2017. – Sanđana provede noć u sobi Anđelinog čoveka!

Indijske Serije

Simar (1975. ep.) 13.11.2017. – Sanđana provede noć u sobi Anđelinog čoveka!

By  | 

Staramajka upiše plus Pijušu i Rošni.

Simar vidi Parin odraz. Pari uđe unutra. Simar izmisli izgovor. Anđeli dođe tu i kaže da je isplanirala iznenađenje za Sanđanu i Samira, biće srećni zbog toga, ali za to mora da ode da organizuje sve. Staramajka joj dozvoli da ode. Anđeli joj zahvali i ode. Simar pita Staramajku zašto joj je dozvolila. Staramajka kaže da je to bilo potrebno Anđeli.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ujutru, Samir se probudi i traži Sanđanu. On je vidi kako izlazi iz nečije sobe i šokiran je. Sanđana je takođe šokirana i pita se zašto je išla u tu sobu. On ode u sobu i pita je gde je bila. Pre nego što stigne da progovori, on joj kaže da ne laže i da kaže istinu. Sanđana je zapanjena. Neko pokuca na vrata. Samir kaže da uđe. Anđeli uđe i kaže da ih je čula kako viču. Sanđana plače. Samir kaže Anđeli da pita nju i ode. Sanđana ispriča Anđeli da je spavala tu sa Samirom, ali kad se probudila, ugledala je nekoga pored sebe u krevetu i bila je šokirana. Doda da ju je Samir video kako izlazi iz te sobe. Anđeli glumi da je šokirana i manipuliše njom rekavši da je spavala sa strancem. Ona kaže da ne priča Samiru istinu jer neće moći da podnese. Ona zahvali Anđeli i zagrli je rekavši da ne želi da izgubi Samira. Anđeli pomisli kako će sve biti onako kako je ona želela.

Gledaćete: Staramajka da odgovornost Rošni da čuva nakit. Anđeli razmišlja kako neće dozvoliti da Rošni bude dobra u očima svih i ukrade nakit. Rošni je šokirana.

AKO ŽELITE DA OSTAVITE KOMENTAR TO MOŽETE UČINITI OVDE

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site