Simar (1976. ep.) 14.11.2017. – Rošni dobije ključeve kuće, Anđeli ukrade nakit predaka!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar (1976. ep.) 14.11.2017. – Rošni dobije ključeve kuće, Anđeli ukrade nakit predaka!

By  | 

Rošni dobije ključeve kuće, Anđeli ukrade nakit predaka!

Samir besni i udara rukom o zid. Anđeli se smeši videvši njega besnog i kaže mu da se smiri. Ona mu kaže da joj ispriča šta se desilo. Samir ispriča šta je video. Anđeli kaže da ne može da veruje da Sanđana može to da uradi ali on je video to, šta može ona da kaže. Pita zašto je to uradila, kad je on voli i poštuje. Ona kaže da ne može da ga gleda takvog, okreće ga protiv Sanđane. Samir joj kaže da ga ostavi malo samog. Anđeli mu kaže da ako mu zatreba nešto, neka njoj kaže. Samir je slomljen. Anđeli se zlobno nasmeši i ode.
Pijuš se sprema. Rošni namešta “Pallu”. Pijuš kaže da on bolje od nje zna kako se nosi sari i namesti joj “Pallu”. Kaže joj da sad izgleda kao Simar. Rošni mu namesti odelo i kaže da on sad izgleda kao Prem. Pijuš pita da li može da ga kritikuje kao Simar. Rošni kaže da naravno da može, počne da imitira Simar i kritikuje “Prema”. Pijuš takođe imitira Prema. On pokuša da bude romantičan sa njom. Rošni mu kaaže da samo traži priliku da bude romantičan. Prem kaže da je romantičan sa svojom ženom, ne sa ženom komšije. Oni obećaju da će zauvek biti zajedno.

Svi se okupe u sali. Simar kaže da kad svi dođu, objaviće kome predaje ključeve. Anđeli, Sanđana i Samir dođu kući. Oni dotaknu stopala Simar i Staramajke. Simar ih pita zašto ćute, da li se nešto desilo. Anđeli kaže da su sigurno umorni, spavali su i u kolima. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno